EXCLUSIV: Cinema Patria, Scala, Europa și Corso ÎNCHISE pentru verificări după tragedia din ColectivCinematografele România Film-RADEF, inclusiv cele din Bucureşti (Corso, Europa, Patria şi Scala) au fost închise, de luni, pentru reautorizare. Decizia a fost luată de conducerea RADEF în urma tragediei de la Colectiv.

EXCLUSIV: Cinematografele RADEF, INCHISE pentru verificari dupa tragedia din Colectiv. Foto: Stefan Sandu- Mediafax Foto
EXCLUSIV: Cinematografele RADEF, ÎNCHISE pentru verificări după tragedia din Colectiv. Foto: Stefan Sandu- Mediafax Foto

Noul director al RADEF Adrian Mironescu a declarat pentru B365.ro că cele 29 de cinematografe de stat au fost închise pentru reautorizare. 

Menționăm că, în cazul cinematografelor din București, acestea funcționează în clădiri "cu bulină roșie", clasificate în categoria I de risc seismic pericol public (Patria) sau clasa a II-a (Scala). 

Conform sursei citate, două dintre ele- cinematograful "Florin Piersic" din Cluj-Napoca şi cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Tg. Jiu- au fost redeschise deja, controalele fiind finalizate aici. Astăzi urmează să fie redeschis şi cinematograful "Patria" din Craiova.Restul cinematografelor, inclusiv cele din Bucureşti, urmează să fie redeschise sâmbătă sau duminică.

"Vom lua toate măsurile generale. La o parte dintre ele am verificat deja, suntem în regulă. Pe măsură ce procesul demarează, vom redeschide şi celelalte cinematografe", a completat sursa citată pentru B365.ro.

 

Lista cinematografelor RADEF:

Bucuresti: Corso, Europa, Patria, Scala

Alba-Iulia: Dacia

Deva: Patria

Arad: Arta, Dacia

Braila: Central

Bacau: Central

Iasi: Republica, Victoria

Baia Mare: Dacia

Piatra Neamt: Dacia

Bistrita Nasaud: Dacia

Pitesti: Sebastian Papaiani

Botosani: Unirea

Ploiesti: Premiera

Sibiu: Arta

Targu Jiu: Sergiu Nicolaescu

Cluj-Napoca: Florin Piersic

Craiova: Modern, Patria

Timisoara: Timis

Etichete: cinematografe, colectiv, patria, RADEF, scala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE