EXCLUSIV: Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, RIDICATE în luna NOIEMBRIE 2015Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, datorate lucrărilor de la Magistrala 5 de metrou, vor fi ridicate în luna noiembrie, după cum a anunțat Metrorex într-un răspuns pentru B365.ro.

EXCLUSIV: Restrictiile de trafic din Drumul Taberei, RIDICATE in luna NOIEMBRIE 2015
EXCLUSIV: Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, RIDICATE în luna NOIEMBRIE 2015
Foto: drumultaberei.net

Directorul Metrorex Cătălin Homor anunțase, în cursul săptămânii, că traficul rutier va fi reluat în curând în Drumul Taberei.

Într-un răspuns remis la solicitarea B365.ro, Metrorex transmite că "Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, se va relua traficul și pe strada Valea Ialomiței – între Valea Oltului și Bulevardul Drumul Taberei."

Circulatia rutieră pe acest tronson a fost închisă în ianuarie 2012, traficul fiind deviat pe str. Valea Argeșului și pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. Măsura a fost luată pentru lucrările de la "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate - lot L1.2 - stația Valea Ialomiței".

Conform sursei citate, în acest moment, pe traseul Magistralei 5, pe Bulevardul Drumul Taberei, în dreptul stațiilor de metrou Eroilor 2, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Brâncuși și Râul Doamnei, este asigurată circulația rutieră pe câte patru benzi.

Primul tronson al Magistralei V de metrou va fi deschis în a doua parte a anului viitor. Din anul 2020, garniturile vor circula între cartierele Drumul Taberei și Pantelimon.

Etichete: lucrări metrou, Metrorex, realitatea, trafic drumul taberei

0/1 COMENTARII
Ing.
18 sep 23:28
+0
VOTURI
-0
Ridicate pe naiba, tocmai se pregătesc altele. De exemplu, la Favorit se va închide bulevardul pe sensul spre centru, între Str. Sibiu şi bisericuţa din curtea Statului Major se va circula doar pe partea stângă. Prin urmare:
- nu vor mai exista staţii comune RATB pentru 69/93/126 şi 105/168/268/368/668 (deci dacă vrei la gară trebuie să alegi unde stai), staţiile noi fiind amplasate cu cca. 150 m înaintea intersecţiei
- nu se va mai putea circula prin Al. Haiducului, care funcţiona excelent dimineaţa ca alternativă la Str. Sibiu. Prin urmare, coloana care acum începe de la Drumeţul, de săptămâna viitoare va începe de la Tricodava, iar dacă va fi vreun taximeTRIST parcat pe trecerea de pietoni de la intersecţia Str. Sibiu cu Bd. 1 Mai (şi de obicei este), coloana va bloca şi intersecţia de la Tricodava/Auchan.
- intrarea dinspre Str. Sibiu în intersecţia Sibiu cu Dr. Taberei (şi invers) se va face printr-o bandă pe sens, bandă de 2,5 m cu multă indulgenţă. 2 troleibuze abia încap... deci nici cu bicicleta nu scăpaţi de coloană, pentru că nu e fizic loc pentru a trece printre maşini

Mai pe româneşte, ce a funcţionat bine în ultimele 2 săptămâni (de când cu modificarea semaforului din intersecţia Dr. Taberei cu Vasile Milea) va fi stricat din nou, de 2 ori mai rău.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h