Experiment: câte sms-uri cu "La mulţi ani" a primit mama unui blogger datorită Facebook-uluiUn blogger din Bucureşti a vrut să-i facă sâmbătă o surpriză mamei sale. Pentru asta, a postat un anunţ pe Facebook, în care a publicat numărul de telefon al ei, rugându-şi prietenii de pe reţeaua de socializare să-i trimită mesaje de La mulţi ani. Experimentul a fost un succes viral, căci sute de necunoscuţi au ajuns, după share-uirea statusului, să trimită mesaje de "La mulţi ani!". 


Experiment: cate sms-uri cu "La multi ani" a primit mama unui blogger datorita Facebook-ului
Experiment: câte sms-uri cu "La mulţi ani" a primit mama unui blogger datorită Facebook-ului
Foto: arielu.ro

Bloggerul Ariel Constantinof a postat, sâmbătă, pe Facebook, un mesaj prin care îi îndemna pe prietenii săi să îi trimită câte un mesaj de "La mulţi ani" mamei sale, care-şi aniversa ziua de naştere. 

Vreau să fac un experiment, a adăugat el, și anume, vreau să pun aici numărul ei de telefon și să vă rog să-i dați un sms în care să-i scrieți ceva frumos. Din partea voastră. N-are acces la Facebook următoarele 2-3 ore, deci până atunci voi ține acest status. Apoi îl sterg. Sper să nu afle niciodată că am scris asta aici. Dar sper să o văd socată de câte sms-uri de la numere necunoscute primește.

Conform acestuia, s-au strâns peste 400 de sms-uri de la numere diferite, trimise inclusiv din Spania, Irlanda, Germania, Austria, AUSTRALIA, Elveția, Anglia, Italia, Israel, Statele Unite sau Moldova.

Mama a stat ore în șir și a citit sms-uri plângând și susținând că nu înțelege cum niște necunoscuți îi pot scrie așa frumos, iar oamenii pe care-i cunoaște scriu mesaje simple, goale, a povestit acesta pe blogul personal.  El a postat şi un filmuleţ cu reacţia mamei.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE