Explozia din centrul Budapestei, cauzată de o BOMBĂ ARTIZANALĂExplozia din centrul Budapestei, în urma căreia au fost răniţi grav doi ofiţeri de poliţie, a fost cauzată de o bombă artizanală plasată de un tânar care este acum căutat autorităţi, potrivit poliţiei ungare.

Explozie Budapesta
Explozie Budapesta

Delfgraţia a avut loc în centrul capitalei ungare în cursul serii de sâmbătă. Poliţia a închis zona şi a deschis o anchetă în acest caz.

Explozia a fost cauzată de detonarea unei bombe artizanale cu şrapnel, autorităţile fiind acum în căutarea unui suspect cu vârsta între 20 şi 25 de ani. Poliţia a anunţat că oferă o recompensă de 10 milioane de forinţi (32.600 de euro) pentru informaţii privind suspectul.

Karoly Papp, şeful poliţei naţionale ungare, a descris incidentul drept un caz de tentativă de omor, adăugând că nu există indicii că ar fi fost vorba de un atac comis de o organizaţie militantă străină, însă nu a exclus în totalitate această ipoteză. Atacul a vizat clar ofiţerii de poliţie, care în acel moment patrulau prin zonă, a adăugat Papp.

Etichete: bomba budapesta, Budapesta, explozie budapesta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE