EXPLOZIE la VALEA CASCADELOR, urmată de un INCENDIU. NOUĂ RĂNIŢI, transportaţi la spital FOTO&VIDEOO explozie a avut loc duminică la prânz, urmată de un incendiu, în Sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, la o tarabă din târgul de vechituri.  12 persoane au fost rănite în urma deflagrației, nouă dintre acestea fiind transportate la spital. La Ministerul Sănătăţii s-a format o celulă de criză.

UPDATE 16.45 Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a anuntat ca s-a format o celula de criza la nivelul MS, in urma exploziei care a avut loc duminica intr-un targ de vechituri din cartierul Militari.

"In urma exploziei de astazi din Valea Cascadelor s-a format o celula de criza la nivelul Ministerului Sanatatii si la nivelul cabinetului de ministru. In celula de criza sunt prezenti si secretari de stat. Suntem in permanenta legatura cu serviciile de urgenta, cu toate spitalele implicate si cu Unifarm pentru a avea mereu actualizarea stocurilor de medicamente specifice pentru arsi, care sunt necesare in acest tratament", a declarat purtatorul de cuvant al MS. citat de stirileprotv.ro

El a precizat ca in urma exploziei a fost chemat personalul care a participat la specializare in Franta - trei plasticieni, doi anestezisti si mai multe asistente. Reprezentantul MS a facut precizari cu privire la starea de sanatate a celor care au fost transportati la unitatile medicale:

"La Spitalul de Arsi avem un barbat in varsta de 72 de ani care este intubat in acest moment si ventilat. Are arsuri pe 25% din suprafata corpului, arsuri de gradul I si II. Avem o femeie in varsta de 83 de ani, cu arsuri de 15% suprafata corpului gradul I si II, un barbat de 54 ani cu arsuri in suprafata de 25%, tot grad I si II, si o femeie de 45 ani cu arsuri in suprafata de 1% grad I si II. Ramane de vazut daca va ramane internata astazi sau nu la Spitalul de Arsi. A mai venit intre timp un pacient care a sosit pe cont propriu. Are arsuri minore si ramane de vazut daca va ramane internat sau nu. Probabil ca nu".

La Spitalul Universitar a fost adus un barbat de 27 de ani cu arsuri pe o suprafata de 1% din corp, arsuri de gradul II, iar din ultimele informatii, acesta nu va ramane internat.

"La Floreasca avem urmatoarea situatie: un barbat de 50 de ani care are arsuri pe aproximativ 50% din suprafata corpului, arsuri de gradul II si III, si arsuri de cai aeriene. In acest moment, acest barbat este intubat si ventilat, se afla deja in sala de operatie si urmeaza sa inceapa operatia in regim de urgenta. Avem o femeie in varsta de 64 de ani cu arsuri de gradul I si II pe aproximativ 23% din suprafata corpului. Acesti doi pacienti vor ramane in Unitatea de arsi de la Spitalul Floreasca, Unitatea de arsi grav. Apoi, un barbat de 58 de ani cu arsuri pe 10% din suprafata corpului gradul I si II si un barbat de 59 de ani cu arsuri pe 20% din suprafata corpului, tot asa de gradul I si II. Acesti doi pacienti vor fi internati pe sectia de chirurgie plastica", a adăugat Colintineanu.

UPDATE 15.35 Unul dintre martori a susținut pentru B1 TV că mai întâi s-a produs o explozie mică urmată de o degajare de fum, iar apoi a mai fost o explozie ceva mai mare, urmată de un incendiu.

"Am avut noroc că eram în blugi și adidași, că altfel aveam arsuri în zona picioarelor. Am alergat și tot am fost prins de suflu și am fost ars un pic la coate și antebraț. Sper ca în două trei săptămâni totul să fie de domeniul trecutului.

Butelia făcea parte dintr-un restaurant ambulant sau nu știu cum să-i spun, unde se vindeau mici și bere. Era o gheretă cu niște mese și vitrine frigorifice, o improvizație cum sunt atâtea altele în țară. Eu cred că avea actele în regulă, dar a fost o întâmplare nefericită", a susținut Dragoș Grijincu.

UPDATE 15. 20  Un total de 12 persoane au fost asistate medical. Nouă dintre acestea prezentau arsuri şi au fost transportate la spital, astfel: 8 de către SMURD, una de catre SABIF. Celelalte trei acuzau atacuri de panică şi nu s-a impus transportarea la spital, au explicat reprezentanţi ISU.

UPDATE 14.22 ISU spune că spaţiul amenajat ca târg are o suprafaţă de 7.600 mp şi a fost pus în funcţiune în anul 1991 şi nu necesita avizare/autorizare din punct de vedere al securităţii la incendiu.

UPDATE 14.00. Poliţia din Capitală anunţă că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagrației. Astfel, patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar cele opt victime care necesită îngrijiri de specialitate au fost transportate către Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Brigada Rutieră a asigurat în acest sens fluidizarea traficului și însoțirea echipajelor de prim ajutor către unitățile sanitare. În momentul de față se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs explozia.

UPDARE ORA 13.40 Bogdan Oprița: Victimele au arsuri cuprinse între 20 și 60% din suprafața corpului

Cele șapte victime ale exploziei care a avut loc duminică în Valea Cascadelor prezintă arsuri între 20 și 60% din suprafața corpului, a declarat coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

"În urma exploziei au rezultat șapte victime cu arsuri cuprinse între 20 și 60% din suprafața corporală", a precizat medicul.

Potrivit acestuia, una dintre victime, în vârstă de 80 de ani, se află în stare foarte gravă, fiind intubată și ventilată mecanic.

UPDATE 13.30 Reprezentanţii ISU anunţă că a fost vorba de o autorulotă amenajată pentru producere si vânzarea de produse. În spatele acesteia se găseau 4 butelii. S-a produs un incendiu în spatele acestei rulote care a cuprins cele 4 butelii. Tre dintre ele au fost scoase din zona respectivă, iar a patra a explodat.

Din punct de vedere PSI, acest punct de vanzare la care s-a produs explozia nu se supune avizării/autorizării din punct de vedere al securităţii la incendiu, arată ISU.

UPDATE 13.20 Conform purtătorului de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa, unele victime au arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului.

UPDATE 13.17. Opt persoane au fost rănite în urma deflagraţiei. Patru dintre acestea au fost transportate la Spitalul Floreasca, trei la Spitalul de Arşi, dintre care una dintre victime intubată, şi una la Spitalul Universitar.

UPDATE 13.07 "În momentul de faţă numai două victime sunt în drum spre spital, celelalte cinci sunt monitorizate la faţa locului urmând să fie şi acestea transportate la spital", a anunţat Adrian Marin, reprezentant ISU.

UPDATE 13.00 O altă victimă se îndreaptă spre Spitalul Floreasca.

UPDATE 12.55 Incendiul a fost lichidat.

UPDATE 12.54 Reprezentanţii ISU anunţă şapte victime. 

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

O butelie a explodat duminică în jurul orei 12.40 în cartierul Valea Cascadelor din Sectorul 6. Recipientul cu gaz era instalat într-una dintre tarabele din târgul de vechituri amplasat în zonă. În urma exploziei a fost iscat un incendiu. 

La faţa locului au ajuns 9 ambulanţe SMURD, trei autospeciale de stingere şi una de descarcerare,  a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile.

Din primele informaţii este vorba de şase victime care au suferit arsuri de gradul II. 

Etichete: explozie, explozie targ vechituri, explozie valea cascadelor, incendiu, incendiu București, valea cascadelor

0/10 COMENTARII
Augusta Ibramhim
19 nov 23:39
+0
VOTURI
-0
OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru toți angajații sau personalul, vă rugăm să ne contactați pentru asistență financiară urgentă imediat sau pentru a vă strânge, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumut de afaceri / de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Ești serios nevoie de împrumuturi urgente pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a-ti atinge dorinta, acordam imprumuturi personale, imprumuturi si credite corporative si orice fel de imprumut, ne poti contacta la un imprumut accesibil acum

Contacteaza-ne.
Adresa de e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail:

Adresa de e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


 APPLICATION DATA
1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul î
weadom
15 mai 09:32
+0
VOTURI
-0
Atenţie!!!

Eu sunt domnul Frankling. Director executiv WEADOM GLOBAL FINANCE. În prezent oferim împrumut persoanelor care au nevoie de numerar pentru afaceri sau pentru a-și lichida facturile. oferim tot felul de împrumuturi persoanelor fizice și organisme de cooperare la rata de reducere de 2%. pentru mai multe informații și cum să ne aplicați prin e-mail acum prin: Weadomglobalfinance@gmail.com pentru mai multe informații.

Salutari
Dl Frankling Weadom
Director executiv.
Email de contact: weadomglobalfinance@gmail.com
Augusta Ibramhim
01 feb 22:47
+0
VOTURI
-0
OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
augustaibramhim11@gmail.com

 APPLICATION DATA
1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:

Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că sun
Julia simon
01 feb 22:46
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Julia Simon, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei sunt doar împărtășirea povestilor pentru a vă înșelăci din banii dvs., un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie în limba croată și am pierdut suma de 4.500 de euro fără să primesc împrumutul,

La această dată, 21 decembrie 2017, prietena mea Wulan Sari în locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o gramada de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

Allah a binecuvântat-o ​​pe Mama Bine pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele că m-au prezentat bunei mame doamna Augsuta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, a făcut-o și am cerut un împrumut de 15.000 de euro.

Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

 În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea Wulan Sari că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni la bunicul bun, doamna Augusta Ibramhim.

Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

așa că eu folosesc această cale pentru a informa fiecare român și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: [augustaibramhim11@gmail.com]

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de in
oliver wilson
23 ian 23:56
+0
VOTURI
-0
Dragă domnule doamnă,
Noi Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu foarte minim Rata anuală a dobânzii la nivelul de 2%, în termen de doi ani pentru perioada duratei de rambursare la orice 30 ani parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de la 5.000 $ la $ 100,000,000 USD. creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă în prioritatea noastră, dacă este interesat nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: oliverwilsonloanfunds@gmail.com
Completați informațiile de mai jos, astfel încât să putem.
* Numele complet:
* Adresa:
* Oraș:
* Stat:
* Țară:
* Sex:
* Vârsta:
* Starea civilă:
* Ocupatia:
* Venit lunar:
* Tel:
* Mobil:
* Scopul creditului:
* Suma creditului necesar:
* Durata creditului:
Persoanele interesate ar trebui să mă contactați prin e-mail:
Numele creditorului: Dl. Oliver Wilson.
E-mail împrumutãtorului: Oliverwilsonloanfunds@gmail.com
Panait
09 iun 22:29
+0
VOTURI
-0
Comentariul tau este de rea credinta in mod evident.Nu are nicio vina targul ca nu exista o legislatie care sa oblige Pompierii sa-si miste fundul si sa verifice ,sa interzica sa amendeze.Daca nu exista legislatie trebuie ca sa fie urgent modificata si promovata.Acest targ aduce o paine pe masa la sute si mii de oameni saraci,majoritatea varstnici pe care nu-i angajeaza nimeni.Castiga absolut cinstit si pentru ei TARGUL TREBUIE SA CONTINUE.Este in traditia Bucurestiului de sute de ani sa aiba talciocuri, targuri de lucruri vechi si de antichitati.Ca bucurestean din tata in fiu sustin cu toata taria sa nu se ia masuri oportuniste de dragul populismului ieftin si al ascunderii gunoiului sub pres.Interzicerea buteliilor de gaz in incinte aglomerate poate fi solutia realista.
Dragos Grijincu
07 iun 16:09
+0
VOTURI
-0
Din cate stiu de la cursul de stingatoare de la CNSIPC la recipientii sub presiune cum ar fi stingatoarele cu CO2 lichid este obligatorie verificarea hidraulica la presiune de verificare de 250 bari ( cu pompa hidraulica o data la 10 ani ) Pe buteliile acestea le verifica cineva? http://www.prosalv.ro/Pro.../SPH/Stand-Proba-HIdraulica.html
Dragos Grijincu
07 iun 15:42
+0
VOTURI
-0
Ca urmare a exploziei unei butelii de ieri din targul de vechituri din Drumul Taberei soldata cu ranirea si arderea mai multor persoane, unele din ele fiind internate cu arsuri grave si intubate voi face o scrisoare deschisa catre INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI – ILFOV pe care o voi trimite si pe adresele ziarelor si televiziunilor in care voi cere schimbarea legislatiei privind utilizarea buteliilor cu GPL si gaz metan in locuri publice aglomerate precum targuri, concerte si alte intruniri in care exista concentrari masive de oameni. Daca nu schimbam legislatia exista posibilitatea ca astfel de incidente sa se intample din nou. Eu am avut arsuri usoare. Acum ma recuperez dar voi incepe demersurile de mai sus.
Glenn
05 iun 15:47
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la 15 € milioane de euro. noi oferim credite la rata dobânzii de 3%. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Ne putem împrumuta până la 15 milioane de euro. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com
Florin
05 iun 14:57
+0
VOTURI
-0
Asa zisul targ este de fapt o cloaca insalubra care functioneaza linistita de zeci de ani. In acest "targ" nimeni nu are autorizatie pentru nimic, se vand produse alimentare tinute in soare (ciocolata, ulei pentru gatit, conserve si detergenti falsificati). La poarta stau cativa zdrahoni cu cefe late care incaseaza bani numai de la "gusteri", asa zisii "comercianti" si "africanii" nu platesc, ca "ie smecheri si cotizeaza unde trebuie". Marfurile stau pe jos, in tarana iar printre asa zisele tarabe colcaie cainii. Un focar de infectie este acel loc, trebuie inchis de urgenta si brunetii sa lase comertul si sa puna mana la MUNCA.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE