Explozie într-un bloc de locuinţe din Sectorul 6. Primarul a ajuns de urgenţă la faţa loculuiO explozie urmată de un incendiu a avut loc, miercuri dimineața, într-un bloc din Capitală, pe Calea Giuleşti nr.42, Sectorul 6. Pompierii acționează la fața locului, iar la ora transmiterii știrii salvatorii acordau primul ajutor unei fete de 14 ani care s-a intoxicat cu fum, relatează Mediafax. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a anunţat că, împreună cu echipele Direcţiei de Asistenţă Socială, va asigura tot necesarul de apă şi alimente pentru locatarii imobilului afectat. 

Explozia s-a produs la parterul unui bloc de 8 etaje situat în calea Giuleşti nr.42. 

„Intervenim în Calea Giulești 42 unde s-a produs o explozie urmată de incendiu într-un apartament aflat la parterul blocului", a precizat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

S-a intervenit cu 5 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori şi 4 SMURD.  

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a anunţat că va acorda spijin tuturor familiilor afectate. 

"Sunt alături de cetățenii sectorului 6 din cartierul Giulești, cetățeni afectați de explozia produsă astăzi, la prânz! 

M-am deplasat la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat și pentru a-i asigura pe oameni că au parte de sprijinul nostru, al autorității locale.
Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.
Chiar dacă nu a fost nevoie de relocarea cetățenilor într-un alt imobil, Primăria sectorului 6 se va ocupa urgent de reparații.

Împreună cu echipele DGASPC, m-am asigurat că niciun locatar nu va rămâne în această perioadă fără apă și alimente. Având în vedere că blocul afectat de explozie are 8 etaje, liftul în acest moment nu funcționează, iar majoritatea persoanelor care locuiesc în acest imobil sunt în vârstă, ne asigurăm că cetățenii au parte de toată susținerea necesară", a anunţat edilul Mutu pe pagina personală de facebook. 

 

Etichete: explozie calea giulesti, Gabriel Mutu, incendiu giulesti, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Donna
02 aug 02:37
+0
VOTURI
-0
Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE