EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe. Doi soţi au fost RĂNIŢIO explozie puternică a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în Brăila, două persoane, soţ şi soţie fiind rănite. În urma deflagraţiei, locuinţa acestora a fost grav avariată, fiind afectate şi apartamentele din jur. 

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte. Doi soti au fost RANITI
EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe. Doi soţi au fost RĂNIŢI

Explozia a avut loc în jurul orei 6, într-un apartament apartament din blocul 9, de pe Aleea Culturii din cartierul Viziru, şi s-a produs după ce unul din locatarii apartamentului a vrut să aprindă aragazul. Apartamentul unde s-a produs explozia, aflat la etajul 1, a fost grav avariat, în timp ce uşile de la alte trei apartamente au fost de asemenea scoase din balamale de deflagraţie. A fost avariată şi intrarea în bloc.

Două persoane aflate în apartament, soț și soție, au fost rănite. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a suferit arsuri de gradul 1 și 2, fiind transportat la spital. Soția s-a ales cu arsuri la nivelul palmelor și a refuzat transportul la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, citat de romaniatv.net. 

Etichete: Brăila, explozie, explozie bloc braila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE