Explozie într-un bloc din Cluj-Napoca, duminică dimineața. O persoană rănităO explozie puternică a avut loc, duminică dimineață, într-un bloc din Cluj-Napoca. O tânără a fost rănită.

Explozie intr-un bloc din Cluj-Napoca, duminica dimineata. O persoana ranita
Explozie într-un bloc din Cluj-Napoca, duminică dimineața. O persoană rănită
Foto: someseanul.ro
O explozie puternică a avut duminică dimineaţă într-un bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Două apartamente au fost distruse și o persoană a fost rănită, transmite someseanul.ro.

Potrivit primelor informații, explozia s-a produs în jurul orei 6, într-un bloc de locuințe cu 10 etaje, fiind urmată de incendiu. O tânără de 30 de ani a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Mai multe maşini parcate în faţa blocului au fost avariate în urma deflagrației.

Echipaje SMURD și de pompieri ale ISU Cluj, ambulanțe, dar și echipaje de poliție și jandarmi au intervenit de urgență la fața locului.

Este al doilea eveniment de acest gen care are loc în ultimele trei zile la Cluj-Napoca. În 18 februarie o explozie la un apartament din cartierul Mărăști a provocat rănirea unei persoane și pagube uriașe la câteva apartamente dintr-un bloc de pe strada Bârsei. Atunci o femeie de 70 de ani a ajuns la spital.
 
 
 

Etichete: explozie, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE