EXPLOZIE la Istanbul. Zece persoane au decedatO explozie puternică a avut loc, marți dimineață, în zona centrală a Istanbulului, anunță CNN Turk. Zece persoane au decedat, iar 15 au fost rănite.

EXPLOZIE la Istanbul. Mai multe victime
EXPLOZIE la Istanbul. Mai multe victime

UPDATE: Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că explozia din Istanbul de marţi, soldată cu cel puţin zece morţi şi 15 răniţi, a fost cauzată de un atac sinucigaş comis de un cetăţean sirian, informează site-ul publicaţiei Hurriyet, citată de Mediafax. 

Potrivit ultimului bilanţ furnizat de biroul guvernatorului din Istanbul, cel puţin zece persoane au murit şi 15 au fost rănite în explozia petrecută marţi dimineaţă în piaţa Sultanahmet, din centrul turistic al Istanbulului.

Printre victimele deflagraţiei se află şi turişti, conform primelor informaţii. Cel puţin şase germani, un norvegian şi un peruvian au fost răniţi în explozie, potrivit agenţiei turce Dogan.

Potrivit postului de televiziune CNN Turk, explozia s-a produs lângă Obeliscul lui Theodosius din piaţa turistică Sultanahmet.

 

O explozie puternică a avut loc marți dimineață într-o zonă turistică importantă din Istanbul. Este vorba despre Piața Sultanahmet din aproprierea Catedralei Sf. Sofia. 

Zece persoane au decedat în urma deflagrației, iar alte 15 au fost rănite. 

Explozia ar fi fost provocată de un atentator sinucigaș.

Martorii au declarat presei locale că au auzit o deflagrație puternică în zona centrală a orașului. CNN Turk a difuzat ulterior imagini cu mașini de Poliție și ambulanțe sosind la fața locului.

Cauza exploziei nu este deocamdată cunoscută.

Sursa: realitatea.net

Etichete: explozie, istanbul, turcia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE