EXPLOZIE la o fabrică de mobilă din Maramureş. Cinci răniţiO explozie s-a produs, miercuri, la Fabrica de mobilă PLIMOB din Sighetu Marmaţiei. Cinci persoane au fost rănite.

EXPLOZIE la o fabrica de mobila din Maramures
EXPLOZIE la o fabrică de mobilă din Maramureş
Foto: adevarul.ro

O explozie violentă a avut loc în după-amiza zilei de miercuri, 18 noiembrie, la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmaţiei, cinci persoane fiind rănite, din care una grav. Trei autospeciale de la Departamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi una de la serviciul privat al firmei Plimob s-au deplasat la faţa locului, informează realitatea.net.

Din primele informaţii, explozia a fost urmată de un incendiu. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că explozia s-a soldat cu o victimă. O persoană a fost rănită după ce i-a explodat în faţă ciclonul de rumeguş care alimenta banda. Bărbatul în vârstă de 30 de ani are arsuri de gradul I şi II pe aproape un sfert din corp. Alte patru persoane au fost rănite ușor, primind îngrijiri la fața locului.

„A fost o explozie destul de mare. Pe o zonă de 40 de metri în jur s-au cutremurat geamurile, dar nu s-au spart, nu au fost afectate alte clădiri", a declarat pentru Vocea Transilvaniei un martor la incident.

Etichete: explozie, explozie fabrica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE