Explozie Valea Cascadelor. Starea bărbatului operat la Spitalul Floreasca este gravăStarea bărbatului în vârstă de 50 de ani, rănit în explozia de duminică de la târgul de vechituri din Valea Cascadelor, care se află internat la Spitalul Floreasca, este gravă, iar prognosticul rezervat, informează Ministerul Sănătății.

Explozie Valea Cascadelor
Explozie Valea Cascadelor

La Spitalul de Urgență Floreasca se află internați patru pacienți răniți duminică în explozia urmată de un incendiu de la Valea Cascadelor, doi dintre aceștia pe secția de chirurgie plastică cu arsuri superficiale, stare generală bună și prognostic favorabil, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

"Alți doi pacienți sunt internați pe secția de arși. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care a fost operat ieri (n.r. — duminică) în regim de urgență, va fi consultat astăzi bronhoscopic pentru a stabili gradul de afectare a căilor aeriene superioare. În ciuda tratamentului administrat, starea generală este gravă, iar prognosticul rezervat. Femeia în vârstă de 64 de ani urmează să fie transferată pe secția de chirurgie plastică, având o evoluție bună față de ziua de ieri", precizează ministerul.

La Spitalul de Arși au rămas internați 3 pacienți — victime ale exploziei de duminică: o femeie în vârstă de 83 de ani, cu arsuri pe 5% din suprafață corporală, evoluție bună, internată pe secția de arsuri; un bărbat în vârstă de 72 de ani, cu arsuri de gradul I, gradul II a și II b pe 18 — 20% suprafață corporală, intubat și ventilat mecanic, internat în reanimare, care are o evoluție staționară, și un alt bărbat de 54 de ani, cu arsuri de gradul II a și II b pe 12% suprafață corporală, intubat și ventilat mecanic, internat în reanimare, cu evoluție staționară lent favorabilă, arată reprezentanții ministerului.

O explozie a avut loc duminică la prânz, urmată de un incendiu, în Sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, la o tarabă din târgul de vechituri.  12 persoane au fost rănite în urma deflagrației, nouă dintre acestea fiind transportate la spital. La Ministerul Sănătăţii s-a format o celulă de criză.

Etichete: explozie bucuresti, explozie targ vechituri, explozie valea cascadelor, incendiu București, valea cascadelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE