Expoziția „Bucureștiul văzut prin ochii tăi", la aeroportul Henri Coandă GALERIE FOTOCuloarul de legătură Sosiri-Plecări din incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă" găzduiește expoziția de fotografie „Bucureștiul văzut prin ochii tăi", imagini alese în urma concursului de fotografie „Ochiul Magic – București 2014", organizat de Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, la care au participat 1.715 de artiști din țară și străinătate.

In cadrul vernisajului care a avut loc vineri, Razvan Theodorescu, presedintele juriului concursului de fotografie Ochiul Magic, a aratat ca expozitia se adreseaza in primul rand turistilor care viziteaza tara noastra.

Expozitia reuneste 110 fotografii si va fi deschisa in perioada 9 mai - 31 august 2015.

Imaginile expuse prezinta vizitatorilor o parte din locurile, cladirile si peisajele reprezentative ale Capitalei si sunt rezultatul concursului de fotografie organizat de Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic anul trecut.

La concurs au participat 1715 concurenti si peste 3000 de fotografii. Cele 400 de fotografii premiate se regasesc si albumul de promovare al Capitalei "Bucurestiul vazut prin ochii tai". 

CITEȘTE ȘI: Bucureştiul văzut prin camerele foto ale locuitorilor săi: Albumul concursului "Ochiul Magic" 

La vernisaj a participat și Primarul General Sorin Oprescu, dar și fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, ambasadorul Frantei in Romania, François Saint-Paul, academicianul Razvan Theodorescu, autorii fotografiilor expuse, personalitati din domeniul culturii, precum si personalitati din mediul politic.

"Sunt fericit ca, inca de la poarta de intrare in Capitala Romaniei, cetatenii straini care ne viziteaza tara pot vedea cele mai frumoase instantanee, monumente arhitecturale sau peisaje reprezentative pentru orasul nostru. Nu este vorba despre o expozitie oarecare, ci despre Bucurestiul vazut prin intermediul camerelor de fotografiat ale profesionistilor sau ale amatorilor, atat de la noi din tara, cat si din strainatate. Asa cum stiti, aici gasiti o parte dintre imaginile realizate in urma concursului de fotografie de anul trecut, Ochiul Magic.", a declarat primarul Sorin Oprescu.

Etichete: Administraţia Monumentelor, bucurestiul ochii tai, Ochiul magic, review

0/1 COMENTARII
Elena Musat
08 mai 22:11
+0
VOTURI
-0
Viata bate filmul, Hot Pursuit: Urmarire periculoasa, Taietura

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE