Expoziția "Inspired By Bucharest", organizată de B365.ro și Creart, ajunge la ICR LisabonaFotografiile din cadrul colecției „Inspired by Bucharest" vor fi expuse la Institutul Cultural Român de la Lisabona în perioada 10-20 martie 2016. Expoziția este organizată pe baza seriei de articole foto "TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din București" demarată de de B365.ro și expusă în parteneriat cu Creart.

Expozitia "Inspired By Bucharest", organizata de B365.ro si Creart, ajunge la ICR Lisabona
Expoziția "Inspired By Bucharest", organizată de B365.ro și Creart, ajunge la ICR Lisabona

În cadrul proiectului „TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din Bucureşti", demarat de B365.ro în 2013, mai mulți fotografi au fost invitaţi să aleagă 15 imagini dintre cele pe care le-au realizat în București şi să le împărtăşească cu cititorii noștri.

55 dintre fotografiile prezentate în seria foto au fost incluse în expoziția „Inspired by Bucharest", care reunește lucrările a 12 fotografi îndrăgostiţi de Capitală: Vlad Eftenie, Mihai Petre, Alex Mazilu, Aurel Vîrlan, Marius Iancu, Marius Georgescu, Dani Ioniță, Andrei Bîrsan, Alex Gâlmeanu, Mirela Momanu, Robert Trică şi Irina Groza.

Cele 55 de lucrări ale acestora promovează un Bucureşti actual, captat prin stiluri diferite de abordare, iar 33 dintre ele vor fi expuse, în perioada 10-20 martie 2016, la sediul Institutului Cultural Român de la Lisabona. Intrarea la expoziție este liberă.

Expoziția a fost organizată de B365.ro și creart- Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti și a fost prezentată prima dată în septembrie 2013, la sediul creart din Piata Lahovari nr.7. În luna decembrie 2013 a fost vernisată și la Veneția, iar, în octombrie, 2014, a fost prezentată la Viena, în cadrul proiectului București 555.

Etichete: bucharestinphotos, expoziţie, inspired by bucharest, TOP 15 cele mai frumoase fotografii din bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h