Extinderea magazinului Cora din cartierul Pantelimon, respinsă de Consiliul GeneralConsiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins, în ședința de marți, extinderea magazinului Cora din cartierul Pantelimon.

Consilierii generali au respins, marți, un proiect prin care se cere extinderea magazinului Cora din cartierul Pantelimon. 

Conform proiectului supus aprobarii, PUZ-ul vizeaza extinderea centrului comercial din Sos. Vergului nr. 18-20 A/Duresti – Pantelimon, nr. 73 – 75, cu circa 25.000 mp. Initiatorii proiectului sunt SC TFM SRL, SC PCH Invest SRL si SC Prahaelan Comprest SRL.

Suprafaţa totală a terenului pe care se află şi magazinul Cora Pantelimon are peste 190.000 mp.

Cel mai probabil, extinderea viza deschiderea unui nou magazin drive, în contextul în care Cora România a anunţat, încă din noiembrie 2014, că vrea să deschidă în 2015 alte două magazine drive, în Cora Pantelimon şi Cora Sun Plaza. În prezent, compania are un magazin de tip drive - Coradrive Lujerului.

Etichete: Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Cora, cora România, extindere, magazin

0/4 COMENTARII
Simona
05 Jan 09:54
+0
VOTURI
-0
s-au reținut fară niciun motiv două bonuri de masă cu valoarede 19 RON încalcându-se astfel contractul de muncă, pentru faptul că am suportat practic un linșaj psihic pentru toate răutățile și marginalizarile la care eu am fost supusă fară ca cineva din conducerea departamentului de legume și fructe să intervina. Cu toate că toți știau ce se întâmplă.
"
Simona
05 Jan 09:51
+0
VOTURI
-0
dana împreuna cu Ioana și colega căreia nu îi cunosc numele.
A doua zi am mers la șeful meu dl Mihai și i-am adus la cunoștință tot ceea ce s-a întâmplat. Acesta m-a ascultat și mi-a spus să îmi văd de treaba că dânsul v-a lua masuri și mă v-a da pe lângă un trainer care să mă ajute, și că dânsul are încredere în mine, că trebuie să depășesc aceste momente și să îmi îmbunatațesc activitatea.
L-am ascultat și am continuat sa îmi desfașor activitatea cu toate că eream marginalizata și izolata de ceilalți.
Pe data de 31.12.2017 așezam banane pe masă și am avut proasta inspirație să consum o banană; din lipsa de bani de buzunar am fost în imposibilitate sa o platesc, și,în timp ce o mâncam în spatele meu a aparut directoarea Luminița care m-a văzut ce fac și mi-a spus să o urmez în biroul dnei Stoicrescu unde, sub presiune psihică, mi s-a dat o coală de hârtie și un pix să scriu și să semnez ceva pe care nici acum nu îmi amintesc ce am scris și semnat. Mi s-a spus ca pe data de 04.01.2018 să mă prezint și să predau ținuta. Menționez că am încercat fără succes sa îi explic dnei Luminița că și alți colegi consumau în mod frecvent fructe(portocale,struguri,mineole,etc)și nimeni nu le-a reproșat nimic.
Consider ca valoarea bananei nu poate fi mai mare de un leu, că nu am avut abateri de disciplină, întârzieri,absențe nemotivate sau alte abateri de la regulament. Deasemenea consider că paguba de un leu pe care am provocat-o mi se putea reține din salariu ori puteam fi penalizată în oricare alt mod (advertizment scris) dar nu cu desfacerea contractului de muncă.
Față de cele prezentate mai sus vă rog respectuos să analizați și să îmi dați un răspuns.
Este foarte important pentru mine acest lucru, că,dacă eu am fost forțată să îmi dau demisia pentru paguba de un leu (valoarea bananei) să vedem cine anume își va da demisia pentru faptul că mi
Simona
05 Jan 09:48
+0
VOTURI
-0
să îmi arate cum se schimbă, aceasta mi-a raspuns ca nu știe și a chemat-o în ajutor pe colega cu care avusesem conflict. Aceasta a venit, m-a împins și bruscat de față cu clienții.
După aceea primeam operații de executat pe care alți colegi nu doreau sa le execute (strângerea de cutii din plastic,lemn și carton, tasându-le pe cele din carton) fiind astfel mai mult în afara raionului. Am fost lovită chiar cu o liză ce avea așezat pe ea un palet din lemn în mod intenționat peste picior.
Când eram cu liza plină cu cutii de pomelo a venit unul dintre colegi cu o liză electrică în spatele meu împingând cu putere în liza pe care o trăgeam facând ca paletul sa se clatine, eu fiind astfel în pericol ca paletul să cadă peste mine. Când i-am reproșat a început sa râdă ca de o glumă bună.
Toate aceste fapte prezentate m-au adus într-o stare de nedescris. Totul a ajuns la apoigeu când mi s-a dat să așez roșii pe masă; aducând la cerere un palet cu roșii din care se scurgea zeama pe drum și, scoțând tot la cerere roșiile bune care erau așezate deja pe masa și să le pun pe cele deja rele care le adusesem din boxă. Punând în locul celor bune care au fost pe masă pe cele pe jumătate rele aduse de mine din boxă, ca mai apoi să le acopăr cu cele care au fost pe masă. În vreme ce eu încercam să triez cât de cât roșiile aduse din boxă una din colege a venit și a început să urle la mine pe motiv ca îmi ia prea mult timp. În acel moment am avut o cadere nervoasa și am început să plâng.M-am refugiat la toaletă să mă liniștesc și l-am sunat pe tatal meu să îi spun ce mi se întâmpla. În acest timp cineva s-a oprit în fața cabinei de toaletă unde eu eream ascultând discuția mea telefonică cu tatăl meu, intervenind chiar în discuție și amenințându-mă că voi fi reclamata la șefi pentru că am facut referire la persoanele lor, astfel dându-mi de înțeles că la ușă erea Lore
Simona
05 Jan 09:46
+0
VOTURI
-0
in atentia viitorilor angajati Cora Pantelimon cititi-mi mai intai mesajul inainte de a face acest pas va rog...

Va scriu aici tot ceea ce eu am patimit decand am fost angajata Cora ca lucrator comercial la legume si fructe:"În perioada care a trecut de la angajare (28.11.2017)și pâna pe data de 31.12.2017,am încercat sa mă integrez în cadrul colectivului,să cunosc foarte bine raionul în care mi-am desfășurat activitatea, să cunosc în detaliu produsele cu care urma să lucrez, să mă obișnuiesc cu programul și cu regulamentul de ordine interioara și disciplină.
Pot spune ca în primele zile am reușit acest lucru, primind aprecieri din partea colegilor și a șefilor direcți. În această perioadă am primit o parte din salariul ce mi se cuvenea și ulterior am aflat ca trebuia sa primesc și bonuri de masă (respectiv doua bonuri).
Pe data de 16.12.2017 am încercat să vorbesc cu șefa mea de echipă Loredana, pe care am vrut sa o întreb ce se întâmplă de nu am primit bonurile. În aceeași zi, în cadrul echipei noastre, am vazut că a aparut o colegă noua pe care nu o cunoșteam și nu știam cum o cheamă.Mai târziu am aflat ca este o colegă mai veche întoarsă din concediu. În timp ce discutam cu Loredana despre situația bonurilor colega pe care nu o cunoșteam se ținea dupa noi vrând să asculte convorbirea. Ca urmare a acestui fapt între mine și acea colegă a urmat un schimb de replici în care eu îi ceream astfel sa își vadă de treabă.De aici s-a declanșat un scandal inimaginabil.
Fiind prietenă cu Loredana și restul colegilor, a început sa îmi facă șicane:
Un coleg îmi spunea sa așez marfa într-un anumit fel, venea altcineva și începea să urle la mine că nu am facut bine; totul în prezența clienților.
Am fost marginalizată,umilită, bruscată în nenumarate rânduri de față cu clienții; și, în timp ce cântăream, rola cu etichete lipicioase s-a terminat. Am rugat o colegă

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE