Extragerile Loteriei Bonurilor, ILEGALE. Cum au fost înlocuite sutele cu unităţile, la extrageriConform Legii Loteriei bonurilor fiscale, prima cifră extrasă din urne este cifra unităţilor. Însă, statul român, reprezentat de Ministerul Finanţelor şi Loteria Română a stabilit la fiecare dintre extragerile de până acum că prima cifră extrasă este cea a sutelor. Astfel, cele şase extrageri de la Loteria bonurilor fiscale sunt ILEGALE, iar sumele anunţate NU sunt cele corecte, anunță economica.net. 

Extragerile Loteriei Bonurilor, ILEGALE. Cum au fost inlocuite sutele cu unitatile, la extrageri
Extragerile Loteriei Bonurilor, ILEGALE. Cum au fost înlocuite sutele cu unităţile, la extrageri

Potrivit Ordinului ministrului Finanţelor Publice 417, din aprilie 2015, prima cifră extrasă din urnă pentru determinarea sumei de pe bonul câştigător este cifra unităţilor, apoi cifra zecilor şi apoi cifra sutelor.

Or, la fiecare extragere, Ministerul Finanţelor a aprobat o extragere greşită, de fiecare dată prima cifră extrasă fiind cea a sutelor.

La prima extragere, cea în care a fost considerat câştigător un bon din 7 februarie, de 6 lei, 18.215 persoane au revendicat premiul. Astfel, din fondul maxim de câştiguri de 1 milion de lei s-a împărţit tuturor şi fiecare a primit în jur de 50 de lei. Potrivit legii, bonul câştigător ar fi fost unul cu valoarea de 600 de lei, scrie economica.net. 

Pană în prezent au avut loc şase extrageri la Loteria fiscală, pe 13 aprilie, 28 iunie, pe 19 iulie, 16 august, 20 septembrie şi 18 octombrie. În 13 aprilie, concursul a avut peste 18.000 de premii a câte 54 de lei fiecare, după care regulile loteriei bonurilor fiscale au fost schimbate astfel încât, atunci când mai mult de 100 de persoane revendică premii, să aibă loc o a doua extragere pentru a determina maximum 100 de câştigători. Premiul de un milion de lei se împarte între cei 100 de câştigători.

Lista bonurilor "câştigătoare"

13 aprile: bon de 6 lei din7 februarie

28 iunie: bon de 135 lei din 23 mai

19 iulie: bon de 509 lei din 1 iunie

16 august: bon de 364 lei din 23 iulie

20 septebmrie: bon de 320 lei din 5 august

18 octombrie: bon de 274 lei din 16 septembrie. 

Etichete: extrageri ilegale, loteria bonurilor fiscale, Loteria Română, sute, unitati

0/3 COMENTARII
Cris
17 Nov 08:11
+0
VOTURI
-0
@Silviu,

Te-ai cautat la creier, tata? Cum drk sa fie acelasi lucru? Daca prima bila extrasa este 6 una e daca se afla la coada si cu totul altceva este daca se afla la inceput.

Oricum e loterie contrafacuta. La prima extragere a castigat toata pulllymea... sa capete curaj... apoi au castigat doar cei cu bonuri de valori mari si foarte mari, adica foarte putini... cei care isi pot permite sa cumpere de 600 lei pe un bon.
silviu
16 Nov 18:56
+0
VOTURI
-0
Chestia este ca bilele s-au extras incepand de la sute spre unitati, dar avand in vedere ca bilele pentru sute, zeci si unitati sunt in urne separate, ca se extrageau de la unitati la sute, sau de la sute la unitati, tot aceeasi suna iesea, gen: prima extragere 006, de la sute spre unitati sau de la unitati spre sute, tot 006 iese, pentru ca bilele sunt in urne separate, deci.... CHILL, jurnalistilor destepti care "esteti"!!!
Cris
16 Nov 17:42
+0
VOTURI
-0
CE IDIOTZI !!! Ar trebui declansata o greva fiscala de proportii pe termen nedeterminat. Dupa ce ca au inaugurat o bashina cu aceasta loterie fiscala... au mai si dat kix cu extragerea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE