Facebook elimină o funcţie importantă de pe site-ul mobil. De ce sunt utilizatorii nemulţumiţiFacebook a început recent să elimine funcţia de chat de pe site-ul său mobil şi îi îndeamnă pe utilizatori să folosească aplicaţia Messenger.

Facebook anunta inchiderea chatului de pe site-ul mobil
Facebook anunţă închiderea chatului de pe site-ul mobil

Astfel, mulţi utilizatori au început să primească mesaje atunci când apasă, pe site-ul mobil, butonul de chat din meniu: „Conversaţiile tale se mută în Facebook Messenger" sau „În curând vei putea să vezi mesajele tale doar în Messenger", scrie Mediafax.

Trecerea spre aplicaţie se va face treptat pentru toţi utilizatorii. Se pare că deocamdată mesajele sunt afişate doar pentru utilizatorii de Android, dar este probabil doar o chestiune de timp până când vor apărea şi pe iOS.

Facebook a eliminat funcţia de chat şi din aplicaţia sa mobilă. Aşa că era doar o chestiune de timp până când compania făcea acelaşi lucru şi în cazul site-ului mobil.

Schimbarea este criticată de mulţi utilizatori, care preferă să folosească versiunea mobilă a site-ului Facebook ca alternativă la aplicaţia dedicată, care consumă multă baterie şi nu se mişcă foarte bine pe smartphone-urile mai vechi.

Etichete: facebook, Facebook messenger, facebook site mobil, messenger, schimbare facebook, site mobil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE