Facebook lansează aplicația de chat cu pseudonime. Cu ce diferă "Rooms" de "Facebook Messenger"Facebook a lansat noua aplicație Rooms, care permite utilizatorilor să intre în camere de chat folosind pseudonime, a anunțat joi rețeaua social media.

Facebook lanseaza aplicatia de chat cu pseudonime. Cu ce difera "Rooms" de "Facebook Messenger"
Facebook lansează aplicația de chat cu pseudonime. Cu ce diferă "Rooms" de "Facebook Messenger"

Aplicația nu are nevoie de un cont de Facebook și permite utilizatorilor să trimită mesaje text, să posteze fotografii și clipuri video fără a utiliza efectiv numele lor în camerele de chat create folosind un pseudonim, scrie Digi24.ro.

Această aplicație nu permite utilizatorilor un chat anonim ca Secret sau Whisper, ci mai degrabă să stea pe chat cu persoane care au interese similare. "Rooms vă permite să-i invitați pe alții" la chat, a declarat managerul de produse Facebook Josh Miller.

Sesiunile de chat sunt doar de invitații și utilizatorii se pot alătura folosind un cod circular QR, pe care membrii existenți în Room îl postează online sau îl imprimă ca o fotografie offline. Noii utilizatori se alătură apoi camerei de chat fotografiind sau scanând acest cod cu camera smartphone-ului lor.

Etichete: Facebook messenger

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE