Falezele din Mangalia şi Saturn vor fi modernizate cu bani europeni. CUM VOR ARĂTASudul litoralului va avea până la sfârşitul anului faleze moderne de zeci de milioane de lei. Vorbim despre aleile pietonale din Mangalia şi Saturn, care vor fi mobilate şi amenajate pe o lungime de peste doi kilometri. Autorităţile locale cred că aceste schimbări vor aduce mai mulţi turişti pe litoral.

Doi kilometri şi jumătate de faleză din Mangalia şi Saturn vor fi reabilitaţi cu aproape 34 de milioane de lei, bani din fonduri europene.

Pe aleile de la malul mării se va pune granit, va fi montat mobilier urban modern, se vor reface scările şi vor fi amplasaţi stâlpi de iluminat,potrivit Digi24. 

În plus, peste 2.000 de metri pătraţi de faleză vor fi transformaţi în spaţiu verde. Toate acestea, până la începutul anului viitor. Anul trecut, şi faleza din Neptun a intrat în reabilitare, costul proiectului fiind de şapte milioane de lei, tot din bani europeni.

Etichete: faleză, fonduri europene, litoral, mangalia, modernizare

0/1 COMENTARII
Alex
23 ian 08:56
+0
VOTURI
-0
Digul dim Mangalia cand il reabilitati si amenajati ? Degeaba reabilitati faleza daca toti golanii il vor distruge plimband-se cu masinile si motocicletele !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE