Familia Ancăi Petrescu cere despăgubiri de 4 mil. euro după moartea arhitectei Casei PoporuluiFetele şi soţul Ancăi Petrescu cer despăgubiri în instanţă în sumă de 4 milioane de euro, după moartea arhitectei Casei Poporului. Familia arhitectei clădirii Parlamentului este de părere că cei 4 medici care s-au ocupat de ea în spitalele de urgenţă au greşit. 

Familia Ancai Petrescu cere despagubiri de 4 mil. euro dupa moartea arhitectei Casei Poporului (Foto inpolitics.ro)
Familia Ancăi Petrescu cere despăgubiri de 4 mil. euro după moartea arhitectei Casei Poporului (Foto inpolitics.ro)

Anca Petrescu s-a stins in 30 octombrie 2013 la Spitalul Floreasca. Intrase in soc septic in urma unei peritonite. Totul dupa ce in luna august a aceluiasi an fusese implicata intr-un teribil accident de circulatie langa Lugoj.

CITEŞTE ŞI Cum ar fi putut arăta Casa Poporului, dacă Ceauşescu accepta alte propuneri GALERIE FOTO 

Fiicele si sotul arhitectei au dat in judecata cele doua institutii sanitare in care a fost internata, cel de urgenta de la Timisoara si spitalul Floreasca, dar si pe medicii care s-ar fi ocupat de ea si pe care ii acuza ca nu au descoperit la timp afectiunea de la care i s-a tras sfarsitul: o ruptura a intestinului gros.

Potrivit rudelor, niciunul dintre medicii care au supravegheat-o pe Anca Petrescu nu ar fi depistat ca avea ruptura de colon, in urma careia a murit in chinuri groaznice. Cazul poate declansa un scandal urias. Unul dintre cei vizati, fostul ministru Mircea Beuran, le-a transmis magistratilor ca Anca Petrescu avea „tulburari psihiatrice" si nu respecta ''normele de igiena''. Detalii, pe stirileprotv.ro. 

Etichete: Anca Petrescu, despăgubiri, moarte anca petrescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE