Trupul neînsufleţit al lui Fane Spoitoru va fi adus în ţară. Priveghiul are loc pe un stadionTrupul neînsufleţit al lui Fane Spoitoru va fi adus în ţară marţi. Între timp, fiul său, aflat în Germania, îşi plânge tatăl. Chiar manelistul Florin Salam a susţinut un concert în memoria cunoscutului interlop. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu, iar priveghiul va fi ţinut pe o bază sportivă din Cernica.

Trupul neinsufletit al lui Fane Spoitoru va fi adus marti in tara
Trupul neînsufleţit al lui Fane Spoitoru va fi adus marţi în ţară

Sicriul lui Fane Spoitoru va ajunge în Bucureşti marţi, cu o cursă de la Tel Aviv, iar de la aeroport va fi preluat de familie şi dus la Cernica, scrie romaniatv.net.

Acolo, interlopul deţinea o bază sportivă şi un restaurant, iar toţi apropiaţii îşi pot lua rămas bun de la el. Ceremonia funerară va avea loc, cel mai probabil, miercuri. Interlopul, pe numele lui real Ion Titişor, va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde se află şi osemintele părinţilor săi.

Rămas fără tată, fiul lui Fane Spoitoru îşi îneacă amarul în alcool. Bun prieten de familie, Florin Salam a susţinut un concert în Germania, chiar într-un club unde se afla şi fiul interlopului. Cu prietenii alături şi cu privirea în pământ, tânărul s-a abţinut cu greu să nu izbucnească în lacrimi. Fane Spoitoru s-a stins într-un spital din Israel în urma unei comoţii cerebrale.

Fane Spoitoru a murit într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii '90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie.

În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti. Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare. În urmă cu aproape o lună, el a ajuns în stare gravă, la o clinică din Israel, iar joi a încetat din viaţă.

Cunoscutul interlop, a părăsit penitenciarul Jilava, fiind eliberat condiţionat în anul 2003.

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul Parchetului privind menţinerea în arest a lui Titişor, judecătorii apreciind că acesta poate fi eliberat condiţionat, conform legii.

În luna iunie 2003, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Fane Spoitoru la şase ani de închisoare. Sentinţa a rămas definitivă după ce nici inculpatul şi nici procurorii nu au contestat-o. Curtea Supremă de Justiţie a hotărît, în urmă cu un an, ca procesul să fie rejudecat, iar Tribunalul Bucureşti a reluat dezbaterile.

În vara anului 1992, în urma unui scandal izbucnit în faţa fostei discoteci Vox Maris din Bucureşti, Spoitoru l-a rănit grav cu o sabie ninja pe poliţistul Nelu Florea. La rîndul său, Fane Spoitoru a fost împuşcat de poliţist. Cei doi au fost internaţi, pentru intervenţii chirurgicale.

La un an de la scandal, Fane Spoitoru a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de omor, în legătură cu rănirea gravă a poliţistului. Ulterior, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au dispus suspendarea judecării procesului, pentru că Titişor era foarte bolnav şi nu putea să se prezinte în faţa instanţei.

În perioada suspendării procesului, în 1995, Titişor a fost arestat pentru complicitate la tîlhărie şi trimis în judecată la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. În ianuarie 1996, această instanţă a suspendat procesul lui Titişor pentru două săptămîni, punîndu-l în libertate pentru a fi internat la Spitalul Fundeni, unde trebuia să fie operat. Între timp, Fane Spoitoru a fugit în Canada.

În 1997, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Ion Titişor, în lipsă, la nouă ani de închisoare pentru tentativă de omor comisă asupra poliţistului Nelu Florea.

Fane Spoitoru a fost expulzat în România, în iulie 2000, de către autorităţile canadiene.

Etichete: fane spoitoru, fane spoitoru a murit, inmormantare fane spoitoru, priveghi fane spoitoru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE