O nouă fântână de mare adâncime, inaugurată joi în Sectorul 4. GALERIE FOTOO nouă fântână publică de mare adâncime va fi inaugurată joi, de către primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian - Popescu Piedone. Amplasată pe domeniul public, fântâna a fost gândită pentru a deservi cetățenii din zonă, în special în contextul menținerii temperaturilor caniculare.

Fântâna de mare adâncime, ce urmează a fi inaugurată joi de către primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian - Popescu Piedone, a costat 40.000 de lei, fondurile provenind de la bugetul local al Sectorului 4. 

Potrivit Primăriei Sectorului 4, investiția a fost realizată cu scopul de a deservi cetățenii din zonă, în special în perioadele caniculare, în care temperaturile foarte mari pot ridica serioase probleme acestora.

Cristian - Popescu Piedone susține că investiția a fost realizată la solicitarea cetățenilor: „Foarte mulți cetățeni sunt mulțumiți de calitatea apei Fântânii din Orășelul Copiilor și au solicitat realizarea unor noi astfel de investiții și în alte locații din Sector. Astfel am decis să construim pe domeniul public fântâna de pe strada Izvorul Rece, care este aproape de finalizare, și o vom inaugura peste 2 zile. Venim astfel în sprijinul cetățenilor, punându-le gratuit la dispoziție apă potabil”, susține Piedone.

Edilul promite că aceasta nu va fi ultima investiție de acest tip: „Aflându-mă zilnic în teren, voi căuta noi locații pe domeniul public, în vederea realizării unor noi astfel de obiective de investiții. Consider că este de datoria noastră, a autorităților publice locale, să asigurăm un nivel de confort urban și să utilizăm banul public în strictul interes al cetățenilor”.

Apa din fântâna ce urmează a fi dată în folosință este adusă la suprafață printr-o tehnologie performantă, fiind deja testată și îndeplinind toate cerințele necesare consumului în condiții de siguranță igienico-sanitară.

Etichete: Cristian Popescu-Piedone, Fântâna Izvorul Rece, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE