Fapta pentru care este urmărit Videanu, schimbată din subminarea economiei în abuz în serviciuProcurorii DIICOT au schimbat faptele pentru care este urmărit Adriean Videanu, din complot şi subminarea economiei, în constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu.

Fapta pentru care este urmarit Videanu, schimbata din subminarea economiei in abuz in serviciu
Fapta pentru care este urmărit Videanu, schimbată din subminarea economiei în abuz în serviciu

Conform Mediafax, schimbarea încadrării juridice în cazul lui Adriean Videanu a fost făcută ca urmare a intrării în vigoare a noului Cod penal, după cum au declarat, joi, oficiali ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Adriean Videanu a fost joi la sediul DIICOT, însă nu a fost audiat, au precizat sursele citate. Întrebat, la ieşirea din sediul DIICOT, dacă va fi citat de procurori şi fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian, Videanu a spus că nu ştie, aceasta fiind o decizie pe care o iau procurorii.

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat, în 2 septembrie 2013, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

Etichete: videanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE