Fascinanta poveste a orașului cu o SINGURĂ CASĂ. 217 oameni locuiesc în EA VIDEOOrașul Whittier, din Alaska, este o localitate din Statele Unite care a primit curiosul nume de „oraşul cu o singură casă".

Aflat la circa 60 de mile de Anchorage, Whittier are o populaţie de aproximativ 220 de persoane. Toți oamenii locuiesc într-un singur imobil denumit Begich Towers, o fostă baracă din timpul războiului rece, construită în 1974, potrivit Daily Mail.

Clădirea adăposteşte atât apartamente cât şi secţia de poliţie, o clinică, biserica, un magazin comercial şi o şcoală. Begich Towers funcţionează şi ca hotel, astfel încât oaspeţii să se poată bucura de micul oraş de lângă apă. Ca să intri în oraş trebuie să treci printr-un tunel de peste 4 kilometri. Tunelul are o singură bandă, iar direcţia de mers se schimbă la 30 de minute. Aproape toţi oamenii din oraş locuiesc aici. Chiar și așa, există și câteva apartamente separate de această clădire. Sub clădirea principală, fiecare locuitor are un mic spaţiu de depozitare pentru lucrurile care nu au loc în apartamente.

Etichete: alaska, oras cu o singura cladire, poveste oras, povestea unui oras, singura cladire din oras

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE