Fațada unui bloc din Sectorul 4 s-a desprins din cauza vântului puternic VIDEOPorțiuni din fațada unui bloc situat pe strada Râul Mara din Sectorul 4 s-au desprins, duminică, din cauza vântului puternic, a anunțat primarul Daniel Băluță.

Fatada bloc Sectorul 4
Faţadă bloc Sectorul 4

"Angajații ADP Sector 4 și agenții Poliției Locale Sector 4 au intervenit, ieri, pentru a ajuta Pompierii într-o acțiune pe strada Râul Mara, unde porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins și au căzut, în urma rafalelor puternice de vânt. Intervenția a fost necesară pentru înlăturarea bucăților de tencuială rămase pe clădire și care ar fi putut să cadă oricând. Lucrătorii de la ADP Sector 4 au intervenit pentru tăierea crengilor care obstrucționau accesul pompierilor în perimetru, iar Poliția Locală a delimitat zona pentru siguranța trecătorilor", a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

 

Pe strada Giurgiului din același sector, duminică, două balcoane s-au prăbușit și mai multe au fost avariate tot din cauza vântului.

"Obligația de consolidare a fațadelor blocurilor revine exclusiv asociațiilor de proprietari, nu primăriei, iar întreținerea balcoanelor revine proprietarilor respectivelor apartamente. Totuși, vom încerca să venim în ajutorul locuitorilor printr-o propunere de modificare a regulilor reabilitării termice, pe care o vom prezenta în Consiliul Local", a precizat Daniel Băluță.

Etichete: Bucureşti, fatada bloc, Sector 4, Vânt, vant bucuresti

0/5 COMENTARII
gabi
15 nov 07:11
+0
VOTURI
-0
probabil unii dincei care au scris pe aici fac parte din romanii care se pricep la toate . mai bine intrati in politica . se vede clar ca reabilitatrea respectiva e facuta de Ceausescu cu plasa de Buzau . Tipul asta de reabilitare nu s-a mai facut in Romania de mai bine de 20 de ani . dar probabil in cautarea de senzatii tari lumea scrie orice pe net. probabil de acum incolo o sa faca lumea in regie proprie acel bloc, pentru ca daca se asteapta sa faca ceva primaria probabil o sa primim in raspuns cum ca blocul nu este inclus in prigramul de reabilitarea al sectorului 4 sau ca ii vine randul peste vre-o 10-15 ani si pana atunci trebuie sa induram frigul . intamplator stau in acel bloc la etajul 2 si cred ca asta va fi cursul normal al lucrurilor .
@ aaa
14 nov 19:44
+0
VOTURI
-0
Ce reabilitare individuala fumezi acolo? Te-ai uitat la imagini, macar? A cazut tencuiala de pe un bloc care nu e reabilitat! Nici individual, nici total.

Dar deh, de ce sa ne interesam? Mai bine ne dam cu parerea, ca noi le stim pe toate!
aaa
14 nov 18:15
+0
VOTURI
-0
asta e rezultatul reabilitarii individuale. Fiecare face ce vrea cum vrea cu fatada lui. Noroc ca a cazut in gradina si nu peste cineva.
Marian
14 nov 16:25
+0
VOTURI
-0
Nu vreau sa-ti ruinez fericirea, dar ala nu e bloc reabilitat! :)
codrut
14 nov 11:12
+0
VOTURI
-0
au inceput sa cedeze carpelile numite reabilitari de blocuri. ura, la cat mai multe!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE