FC STEAUA BUCUREŞTI vs PANDURII TG. JIU. Zeci de polițiști, mobilizați pentru asigurarea liniștiiFC STEAUA BUCUREŞTI vs PANDURII TG. JIU. Peste 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona, duminică, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi C.S. PANDURII TG. JIU.

FC STEAUA BUCURESTI vs PANDURII TG. JIU.  Zeci de politisti, mobilizati pentru asigurarea linistii
FC STEAUA BUCUREŞTI vs PANDURII TG. JIU. Zeci de polițiști, mobilizați pentru asigurarea liniștii
Foto: informatiadeseverin.ro

FC STEAUA BUCUREŞTI vs PANDURII TG. JIU. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

FC STEAUA BUCUREŞTI vs PANDURII TG. JIU. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

- manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
- respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
- nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
- adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Etichete: Pandurii Târgu Jiu, poliţişti, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE