FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Zeci de polițiști, mobilizați pentru asigurarea liniștiiFC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Peste 80 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 24 octombrie, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „DINAMO” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. VOLUNTARI şi F.C. PETROLUL PLOIEŞTI.

FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIESTI. Zeci de politisti, mobilizati pentru asigurarea linistii
FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Zeci de polițiști, mobilizați pentru asigurarea liniștii
Foto: ziuaconstanta.ro

FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

FC VOLUNTARI VS PETROLUL PLOIEŞTI. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

- manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
- respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
- nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
- adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Etichete: FC Voluntari, fc voluntari vs petrolul ploiesti, petrolul ploiesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE