FED CUP 2016: Când şi unde se va disputa meciul România vs CehiaFED CUP 2016: Sala Polivalentă din Cluj va găzdui meciul România vs Cehia, în sferturile Fed Cup.

FED CUP 2016: Cand si unde se va disputa meciul Romania vs Cehia
FED CUP 2016: Când şi unde se va disputa meciul România vs Cehia
Foto: prosport.ro

FED CUP 2016: Federatia Romana de Tenis a anuntat că partida Romania vs Cehia, programată pe 6 si 7 februarie 2016, din sferturile Fed Cup, meciul la care vor participa mai multe jucătoare de top, precum Kvitova sau Safarova, se va juca in Sala Polivalenta din Cluj.

George Cosac, presedintele FRT, a confirmat aceasta informatie pentru Dolcesport. A fost ales Clujul pentru ca poate gazdui peste 7000 de fani in tribune.

FED CUP 2016:  Program sferturi:

Romania - Cehia
Germania - Elvetia
Franta - Italia
Rusia - Olanda.

* Echipele trecute primele sunt gazda.

FED CUP 2016: Daca va trece de Cehia, Romania se va duela in semifinale cu invingatoarea partidei dintre Germania si Elvetia.

Cum arata in conditii normale echipa cea mai buna a Romaniei:

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru. Mai pot face parte din echipa (in functie de diversi factori) Raluca Olaru si Andreea Mitu.

FED CUP 2016: Cehia are in momentul de fata nu mai putin de trei jucatoare in TOP 10 WTA: Petra Kvitova (4), Lucie Safarova (7) si Karolina Pliskova (10).

Etichete: Cehia, Cluj, Fed Cup, România, Sala Polivalentă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h