FED CUP. MONICA NICULESCU a fost învinsă de KAROLINA PLISKOVA: 4-6, 6-4, 3-6FED CUP. MONICA NICULESCU A FOST ÎNVINSĂ DE KAROLINA PLISKOVA. ROMÂNIA -CEHIA 2-2. Calificarea în semifinalele Fed Cup se va decide la dublu. 

Monica Niculescu
Monica Niculescu

FED CUP 2016. MONICA NICULESCU a declarat, într-o conferință de presă, că îi pare rău că nu a putut aduce încă un punct României, precizând că problema ei împotriva Karolinei Pliskova a fost serviciul, mult mai slab decât în meciul de sâmbătă.

"Ieri am servit mai bine decât azi, așa că rămâneam mereu pe serva a doua și trebuia să lupt pentru fiecare punct. Nu am făcut și eu puncte ușoare, nu dădeam un as. Iar ea nu a greșit, parcă ieri Kvitova a greșit mai mult. În plus, repet, nu mi-a intrat serviciul, asta a fost problema. Dar sunt fericită de modul în care am jucat, însă acum recunosc că sunt cam obosită. Îmi pare rău că nu am putut aduce un punct României, chiar mi-am dorit foarte mult", a spus ea.

Monica Niculescu a afirmat că era prea obosită pentru a putea juca și în meciul de dublu. "Pliskova servește foarte bine și nu necesită așa de mult efort. Eu trebuie să alerg, iar ieri am jucat două ore, azi trei ore, așa că am decis în vestiar că Olaru/Mitu este este cea mai bună formulă. Fetele sunt bine, s-au antrenat la dublu foarte bine. Sper să se vadă oboseala și la Pliskova, că așa ceva nu am văzut", a precizat Niculescu.

FED CUP2016.  MONICA NICULESCU A FOST ÎNVINSĂ DE KAROLINA PLISKOVA la FED CUP 2016.  ROMÂNIA -CEHIA 2-2. România – Cehia se decide în meciul de dublu. În meciul de dublu, perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru a întâlnit cuplul Karolina Pliskova/Barbora Strykova.

FED CUP 2016. Monica Niculescu a pierdut setul al treilea. Scorul: 3-6

FED CUP 2016. Monica Niculescu a câştigat setul al doilea. Scorul: 6-4

FED CUP 2016. Monica Niculescu - Karolina Pliskova 4-6. Primul set a fost câştigat de cehoaică. A început setul al doilea.

FED CUP 2016. Simona Halep a învins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și echipa feminină de tenis a României conduce Cehia, deținătoarea titlului, cu scorul de 2-1, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

În ultimul meci de simplu al întâlnirii România — Cehia se înfruntă Monica Niculescu (nr. 37 WTA) și Karolina Pliskova (n.r. 13 WTA).

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP a învins-o pe PETRA KVITOVA la FED CUP cu SCORUL 6-4, 3-6, 6-3 

FED CUP 2016.  Meciul de dublu ar urma să opună perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru și Denisa Allertova/Barbora Strycova.

CITEŞTE ŞI Prima reacţie a Simonei Halep după victoria în faţa Petrei Kvitova la FED CUP

Monica Niculescu (28 ani, 37 WTA) a obţinut, sâmbătă, victoria împotriva Petrei Kvitova.

CITEŞTE ŞI FED CUP. Monica Niculescu, victorie uriaşă în faţa Petrei Kvitova. România-Cehia, la egalitate

Etichete: Fed Cup, FED CUP 2016, FED CUP CLUJ, monica niculesuc, tenis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE