FED CUP. SIMONA HALEP, după ce a fost învinsă de Pliskova: De o perioadă, nu pot să închei meciurileFED CUP 2016. Simona Halep a recunoscut, după înfrângerea în faţa Karolinei Pliskova de la Cluj, că este tristă deoarece nu a reuşit să câştige şi speră să îşi ia revanşa în meciul cu Petra Kvitova de duminică.

Simona Halep
Simona Halep
Foto: hotnews.ro

FED CUP 2016.  Simona Halep, numărul trei mondial, a fost învinsă de Karolina Pliskova cu 6-7 (4), 6-4, 6-2, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul meci de simplu al întâlnirii care opune echipele de tenis ale României și Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

Simona Halep a recunoscut faptul că a cedat nervos în setul decisiv, dar a avut tăria să recunoască jocul solid al adversarei sale, despre care se spune că este în cea mai mare formă din circuit în acest moment.

"Sunt bucuroasă că am reuşit să joc aici, sper că nu am dezamăgit prea mult. Nu am reuşit să câştig, am fost foarte aproape din nou, de o perioadă nu pot să închei meciurile. Trebuie să merg mai departe. Contra ei (n.r. - Karolina Pliskova) este greu să ai o tactică, am încercat să deschid terenul, să o alerg. Am şi rezistat fizic, spre sfârşit am avut şi câteva crampe, e normal, pentru că nu prea m-am antrenat, am fost bolnavă. Cred că trebuia să fac mai mult şi îmi trebuia mai mult noroc pe partea mea, la unele mingi. Nu a fost uşor să termin cu înfrângere, am fost foarte tristă că am pierdut, dar aşa e în tenis. Mai avem şanse, sper ca mâine să fiu mai bine şi să câştig, trebuie să merg mai departe. Îmi cer scuze că nu reuşit să termin meciul cu bine, dar am dat tot ce am putut", a spus Halep.

 "După aceea, la 5-4, m-am enervat puţin cam mult, de obicei nu fac acest lucru, mă enervez dar încerc să ţin în mine, acum am dat afară şi cred că mi-am pierdut din energie. Dacă încheiam ghemul acela, se desfăşura altfel meciul şi setul doi", a mai precizat Simona, citată de Mediafax.

FED CUP 2016. Halep a mărturisit că publicul nu a pus presiune, fiind unul deosebit, care a fost alături de ea până la ultima minge. În ceea ce o priveşte pe adversara sa, Karolina Pliskova, Halep a spus că a fost meritul ei că a câştigat, pentru că a arătat un tenis solid şi este într-o formă bună.

„Ghemul de la 4-4 m-a descurajat un pic şi, apoi, m-am gândit prea mult de ce nu am putut să închei. Din cauza aceasta cred că am fost un pic mai jos, din punct de vedere al moralului. În setul trei, m-a dominat. Ea a avut mai multă încredere decât mine în setul trei. A servit foarte bine, nu am reuşit să citesc serviciul ei aproape deloc, a fost solidă şi a meritat să câştige. Eu am avut scăpări, e normal şi trebuie să accept şi să merg înainte", a conchis Simona Halep.

Cehia conduce România cu 1-0 în sferturile de finală ale Fed Cup după ce Simona Halep (2 WTA) a pierdut, sâmbătă, cu Karolina Pliskova, scor 7-6 (4), 4-6, 2-6, primul meci al partidei din cadrul sferturilor de finală FED Cup, desfăşurat la Sala Polivalentă din Cluj.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP a fost învinsă de KAROLINA PLISKOVA la FED CUP cu SCORUL 7-6, 4-6, 2-6

FED CUP 2016. Duelurile de duminică vor începe tot de la ora 13:00. Simona Halep va fi protagonista primului meci, susţinut în compania Kvitovei.

Etichete: Fed Cup, FED CUP 2016, Fed CUp Cluj Napoca, Simona Halep, simona halep fed cup

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h