Fedde le Grand, Eric Prydz şi Pete Tong vor mixa la White Sensation BucureştiFedde le Grand si Pete Tong au mixat la White Sensation Bucuresti (Foto: compania)
Fedde le Grand și Pete Tong au mixat la White Sensation Bucureşti (Foto: compania)

Fedde le Grand, DJ-ul olandez situat pe locul 14 mondial, cunoscut pentru hituri ca “Put Your Hands Up For Detroit” sau “Let Me Think About It”, Eric Prydz, DJ şi producător de mare succes, locul 46 pe plan mondial, cunoscut pentru hituri precum “Call on Me”, “Proper Education”, “Pjanoo” sau pentru petrecerea Amnesia Ibiza – Tonight, Pete Tong, Hardwell, un renumit tânar DJ olandez, situat pe locul 24 la nivel mondial,  Mr White, Greeg şi Onuc, singurii artişti români invitaţi să vor mixeze la prima ediţie a celui mai cuniscut eveniment dance din lume, vor ajunge pe scena Sensation “The Ocean of White” de la Bucureşti.

Una dintre cel mai aşteptate petreceri din România, Sensation “The Ocean of White”, se va desfăşura pe 21 aprilie în Pavilionul Central al Romexpo de la Bucureşti.

Biletele pentru eveniment costă 240 lei în zona Ring, 440 lei în zona Deluxe şi 770 lei pentru cei care vor să petreacă în zona VIP.

Accesul este permis numai persoanelor care au împlinit 18 ani.

Peste un million şi jumatate de oameni din 20 de ţări, de pe 4 continente au participat până acum la Sensation. La eveniment toată lumea se îmbracă în alb pentru a participa la un show complex, cu un mix bun de muzică, dans, lumini, coregrafie şi efecte speciale şi pirotehnice.

Sursa: Adevărul

Etichete: eveniment, petrecere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h