Federaţia Română de Fotbal vrea să plătească pentru expertizarea acoperişului Arenei NaţionaleFederaţia Română de Fotbal (FRF) a trimis, joi, o adresă oficială către Primăria Municipiului Bucureşti, prin care şi-a oferit disponibilitatea de a acoperi "de îndată şi integral" costurile necesare expertizării mostrelor de material din care a fost realizată copertina ce compune acoperişul Arenei Naţionale. În absenţa avizului de securitate la incendiu de la ISU, cel mai mare stadion din România stă închis de două luni, măsura fiind luată după tragedia din Club Colectiv. 

Federatia Romana de Fotbal vrea sa plateasca pentru expertizarea acoperisului Arenei Nationale (fOTO skyscrapercity.com)
Federaţia Română de Fotbal vrea să plătească pentru expertizarea acoperişului Arenei Naţionale (fOTO skyscrapercity.com)

Federaţia Română de Fotbal precizează, într-un comunicat, că depune în continuare toate eforturile pentru soluţionarea problemei privind acordarea autorizaţiei de funcţionare a Arenei Naţionale din partea Primăriei Municipiului Bucureşti, a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a autorităţilor responsabile, conform Mediafax.

Acoperișul de pe Arena Națională, fără aviz ISU, ar putea fi DEMOLAT

Arena Națională, cel mai scump stadion din România, nu poate fi folosit în prezent din cauză că nu are aviz de la ISU. Sistarea activității pe stadion a fost decisă în urma tragediei din Club Colectiv, incendiul din cauza căruia 63 de persoane au decedat. Autoritățile iau în calcul demolarea acoperișului retractabil. DETALII, AICI. 

"Federaţia Română de Fotbal a comunicat din timp administratorilor arenei, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi, implicit, Primăriei Municipiului Bucureşti, planul de activităţi şi evenimente sportive, inclusiv al jocurilor de pregătire pentru Campionatul European 2016, ce ar urma să se desfăşoare pe acest stadion în următoarea perioadă", menţionează sursa citată.

Meciul amical România – Spania se va disputa pe 27 martie 2016, pe teren propriu, iar varianta de gazdă a disputării partidei agreată de federaţia spaniolă, inclusiv prin vocea jucătorilor campioni europeni, a fost şi este în continuare Arena Naţională din Bucureşti, a adăugat FRF.

Etichete: acoperis arena nationala, Arena Naţională, expertizare acoperis, frf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE