FELICITĂRI de CRĂCIUN 2015. MESAJE TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUNFELICITĂRI de CRĂCIUN 2015. MESAJE TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN. Dacă doriți să transmiteţi urări tradiționale cu ocazia Crăciunului sau poate să fiți mai originali și să trimiteţi câteva mesaje haioase celor dragi, fă oferim câteva exemple în articolul de mai jos. 

FELICITARI de CRACIUN 2015. MESAJE TRADIȚIONALE DE CRACIUN si URARI HAIOASE de CRACIUN (Foto felicitari.kudika.ro)
FELICITĂRI de CRĂCIUN 2015. MESAJE TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN (Foto felicitari.kudika.ro)

MESAJE TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN 2015:

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !

MESAJE TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN 2015:

Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ninga asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!

MESAJE HAIOASE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN 2015:

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

MESAJE HAIOASE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN 2015:

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

 

Etichete: felicitari de craciun 2015, MESAJE HAIOASE DE CRĂCIUN, mesaje traditionale de craciun, URĂRI DE CRĂCIUN 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE