FELICITĂRI de PAȘTE 2016: MESAJE și URĂRI FRUMOASE pentru PAȘTEFELICITĂRI de PAȘTE 2016: MESAJE și URĂRI FRUMOASE pentru PAȘTE: Dacă nu ai inspirație pentru un mesaj către cei dragi, azi, poți alege din lista de mai jos.

FELICITARI de PAȘTE 2016: MESAJE si URARI FRUMOASE pentru PAȘTE
FELICITĂRI de PAȘTE 2016: MESAJE și URĂRI FRUMOASE pentru PAȘTE
Foto: voceatransilvaniei.ro
 • Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!

 • Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

 • Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

 • Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

 •  Învierea Domnului să vă aduca armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

 • Fie ca Paştele să-ţi întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

 • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

 • „Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!"

  „E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

  Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

  Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!"

  „Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!"

  Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

  „Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!"

  „Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!"

  „Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!"

  „Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!"

  „Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!"

  „Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!"

  Să ai un Paşte minunat! Bucură-te alături de cei dragi! Succes la spart ouă!

  Trăieşte-ţi viaţa din plin! Isus a renunţat la a lui pentru asta. Paşte fericit!

  Fie ca toată bucuria acestui moment glorios să fie a ta! Paşte fericit!

  Fie ca Învierea Domnului să-ţi aducă dragoste şi fericire!

  Să-ţi fie inima plină de linişte şi bucurii. Paşte fericit!

  Toată lumea are un prieten bun la un moment dat în viaţă, dar numai cei foarte norocoşi ca mine au un prieten ca tine. Paşte fericit!

  Toate zilele să-ţi fie colorate, vesele şi luminoase ca Paştele! Sărbători fericite!

  Dumnezeu să-ţi dăruiască numai fericire în această zi magnifică. Paşte fericit!

  Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa. Hristos a înviat!

  Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină şi mintea de gânduri frumoase! Paşte fericit!

  MESAJE de PAȘTE pentru FAMILIE, PRIETENI, IUBIT(Ă): URĂRI FRUMOASE de PAȘTE pentru cei dragi:

  - See more at: http://www.b365.ro/mesaje-de-paste-pentru-familie-prieteni-iubit-a-urari-frumoase-de-paste-pentru-cei-dragi_249209.html#sthash.Ey0VkmsA.dpuf

Etichete: felicitari paste, felicitari paste 2016, MESAJE PAȘTE, paste 2016, urari paste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE