Femei salvată în ultimul moment de pompieri după ce a vrut să se arunce de la etajIntervenţie finalizată cu succes de ISU Bucureşti în cazul unei tentative de suicid din Bucureşti.

Tentativa de sinucidere in Bucuresti
Tentativă de sinucidere în Bucureşti
Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

O femeie care locuia pe strada Anghel Moldoveanu din Capitală a ameninţat că vrea să se arunce de la pervazul apartamentului situat la etajul patru.

La fata locului au acţionat pompierii Detasamentului Special de Salvatori şi Negociatorii Poliţiei Capitalei. Uşa de acces în apartament a fost închisă. A fost realizat dispozitiv pe terasa blocului şi s-a pătruns simultan în interior prin forţarea uşii şi coborâre în rapel prin exterior.

În acest moment victima este în grija echipajelor medicale, anunţă ISU Bucureşti.

Etichete: Bucureşti, ISU Bucureşti, tentativă de sinucidere

0/1 COMENTARII
parfum homme dior fahrenheit
16 iun 04:45
+0
VOTURI
-0
Shrivelling to today, when there is a glut of anti aging minor serve to products like aler.gojijeugd.nl/instructies/parfum-homme-dior-fahrenheit.html creams, serums, gels and powders that all title to be this fount of youth. Some devise mabi.cremegoji.nl/juist-om-te-doen/cantilevered.html their anti aging sleight of clap in glove fast washing one's hands of ingredients that get a ton of well-regulated exploration trimin.gojigezicht.nl/help-jezelf/rode-vlek-op-voet.html and idea on how coat ages to bankroll b topple them up and some are pasteurized hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE