Femeia înjunghiată într-un magazin de pe Calea Victoriei ceruse de mai multe ori ajutorul PolițieiFemeia care a murit, joi, într-un magazin de pe Calea Victoriei, după ce a fost înjunghiată, a depus în decembrie 2015 o plângere pentru hărţuire împotriva fostului său iubit, principalul suspect în cazul crimei. Totodată, ea mai ceruse de două ori ajutorul la 112, înainte să depună plângerea.

Femeia injunghiata mai ceruse ajutorul Politiei
Femeia injunghiata mai ceruse ajutorul Politiei
Foto: Facebook

Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus pe 29 decembrie 2015 o plângere, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, în care acuza că este hărţuită de fostul său iubit, bărbatul care acum a fost ridicat ca principal suspect în cazul de omor, au declarat surse din rândul poliţiştilor pentru MEDIAFAX.ro.

Potrivit acestora, de la momentul depunerii plângerii, au mai fost făcute două apeluri la numărul de urgenţă 112 prin care femeia sesiza că este hărţuită de bărbat. Sursele citate spun că aceasta nu a depus însă alte plângeri pentru fapte de ameninţare.

Sesizarea făcută la Secţia 1 de Poliţie a fost înregistrată pentru fapte de hărţuire iar femeia şi fostul său iubit au fost audiaţi de poliţişti. Pe data de 8 aprilie, poliţiştii au înaintat dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 1 cu propunerea de clasare.

"Pentru ca fapta să meargă cu propunere de trimitere în judecată era nevoie de mai multe probe, femeia şi poliţiştii nu au identificat suficiente dovezi.Decizia aparţine însă procurorului, el poate întoarce propunerea.", au mai spus sursele citate.

În data de 29 decembrie, când a înregistrat sesizarea pentru hărţuire, femeia a refuzat să facă cerere pentru emiterea unui ordin de restricţie.

Joi dimineaţă, femeia a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate într-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală, locul unde lucra. Tiberiu Radu, fostul iubit al victimei, este principal suspect pentru omor, el fiind reţinut în apropiere de locul faptei, la câteva ore de la comiterea crimei şi dus la audieri.

Alina Petre, proprietarul magazinului, a povestit că bărbatul era foarte gelos.

"A făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare, de când s-au despărţiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea "Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor", a declarat Alina Petre.

Etichete: calea victoriei, crimă, injunghiata, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE