Femeie bruscată de un poliţist şi un jandarm, în Piaţa Rosetti din Capitală. VIDEOO femeie a fost bruscată de un poliţist şi un jandarm, în Piaţa Rosetti din Capitală. Incidentul a fost filmat de Ozana Barabancea. 

Femeie bruscata de un politist si un jandarm, in Piata Rosetti din Capitala. VIDEO
Femeie bruscată de un poliţist şi un jandarm, în Piaţa Rosetti din Capitală. VIDEO

Poliţistul şi jandarmul încearcă să imobilizeze o femeie care ţipă că are copilul în maşină şi că nu-l poate lăsa acolo.

Ozana Barabancea a fost martoră la eveniment. Nu se ştie exact de la ce a plecat conflictul dintre femeie şi oamenii legii, dar trecătorii i-au acuzat pe jandarm şi poliţist de abuz.

"S-a intamplat in Piata Rossetti. Asa se poarta jandarmii cu o femeie in fata copilului ei. Copilul fiind cu handicap. In ce tara traim ?", a postat Ozana Barabancea pe Facebook.

Etichete: femeie bruscata, jandarm, piata rosetti, poliţist, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
Maximus
14 Oct 12:42
+0
VOTURI
-0
Trecatorii aproape fara exceptie acuza politia si jandarmeria. Nu prea e nimic de comentat atat timp cat nu se cunosc circumstantele producerii incidentului. Sa nu uitam totusi ca politia si jandarmeria sunt institutii de ordine si deci de forta.
Vali
14 Oct 00:02
+0
VOTURI
-0
O filfizoana care cu siguranta s-a dat in figuri pe acolo si are atitudine de persoana de etnie. Lasati politia sa-si faca treaba nu va mai amestecati ca vi se ridica democratia la cap. Barabancea ce facea in masina? Isi manca shaorma de dimineata?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE