Femeie din București prinsă de polițiști după ce a furat un telefon într-un autobuz RATBPolițiștii bucureșteni au prins marți în flagrant o femeie în vârstă de 33 de ani, imediat după ce a sustras un telefon din buzunarul gecii unei tinere.

Femeie prinsa de politisti dupa ce a furat un telefon intr-un autobuz RATB
Femeie prinsă de polițiști după ce a furat un telefon într-un autobuz RATB

În jurul orei 13.15, polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, acționând pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare, genți și poșete, în stațiile și în mijloacele de transport în comun, au observat o femeie care, prin comportamentul afișat, le-a atras atenția, se arată într-un comunicat.

Astfel, aceasta a fost observată cum, în timp ce se afla în autobuzul liniei 655 ce se deplasa pe Sos. Iancului, a sustras un telefon mobil din buzunarul gecii unei tinere în vârstă de 21 de ani. Imediat după constatarea comiterii infracțiunii, s-a acționat, reușindu-se prinderea bănuitei și conducerea acesteia la sediul poliției pentru verificări. Datorită intervenției prompte, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, bunul în cauză fiind predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cea în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentată magistraților. Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Etichete: furt, furt bucuresti, furt din autobuz, furt telefon bucuresti, hoata bucuresti, telefon furat bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE