Femeie dispărută de aproape o lună, găsită MOARTĂ la TOPIREA ZĂPEZII într-un parc din BucureştiO femeie cu vârsta în jur de 50 de ani a fost găsită moartă, luni, sub zăpadă, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR) din Capitală. Victima era dată dispărută din 11 ianuarie, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, Alis Grasu.

Incident grav in Parcul IOR din Bucuresti
Incident grav in Parcul IOR din Bucureşti

Potrivit news.ro, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a fost solicitat, luni, pentru o femeie de aproximativ 50 de ani găsită sub zăpadă, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală.

"Un echipaj al SABIF a fost solicitat în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală, pentru o femeie găsită în zăpadă. Femeia, în jur de 50 de ani, era îngheţată. Era îmbrăcată cu o blană şi avea deasupra un cearşaf cu monogramă. De asemenea, avea la ea o geantă cu un bilet pe care erau scrise numele şi adresa. În buzunar avea şi bani, 55 de lei", a explicat managerul SABIF.

Echipajul a fost solicitat numai pentru a constata decesul, la faţa locului fiind şi reprezentanţi ai poliţiei. Cadavrul a fost trasportat la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici". Femeia era dată dispărută din 11 ianuarie 2017.

Etichete: femeie bucuresti, femeie dispărută, moarta bucuresti

0/1 COMENTARII
Domana Firea
07 feb 17:05
+0
VOTURI
-0
Cum? Sub zapada? Nu se poate! Doamna Firea a dat ordin clar ca toata zapada sa fie indepartata in termen de 48 de ore de la terminarea ninsorii!
Inseamna ca cineva nu si-a facut treaba? Hmm... Doamna Firea sa dea pe cineva afara! Directorul de la ADP? Afara cu el! Seful acelui director? Afara si cu... ah, stai un pic, ca ADP-ul este subordonat PMB... deci seful acelui director ar fi primarul Negoita... ah, nu se poate, ca e din partidul care trebuie...

Cum e posibil ca la atata timp de la terminarea ninsorilor zapada sa nu fie curatata? Inca mai sunt strazi acoperite de zapada! Doamna Firea, ce paziti? Manifestantii din Victoriei?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE