Femeie în stare gravă la Spitalul CF2 din Bucureşti, în urma unei transfuzii greşite de sângeO femeie este în stare gravă la spitalul CF 2 din Bucureşti în urma unei transfuzii greşite de sânge, au confirmat vineri pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Sănătăţii. Unitatea de transfuzii de la Spitalul CF2 nu are autorizaţie de funcţionare.

Spitalul Clinic CF 2 Bucuresti
Spitalul Clinic CF 2 Bucureşti
Foto: ziuanews.ro

Un nou caz de transfuzie greşită de sânge a apărut, de data aceasta, la Spitalul CF2 din Bucureşti. Este vorba de o femeie, care va fi transferată în curând la Spitalul Universitar. Starea femeiii este "destul de gravă", potrivit Mediafax.

Acesta este al doilea caz raportat în sistemul medical în ultimele luni. O femeie a murit la Spitalul de Arşi după o transfuzie sangvină greşită, iar o anchetă a autorităţilor a descoperit că unitatea de transfuzii a spitalului funcţiona de peste un an de zile fără autorizare de funcţionare. Unitatea de transfuzii de la Spitalul CF2 nu are autorizaţie de funcţionare, a declarat vineri Laurenţiu Colintineanu, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii

Purtătorul de cuvânt a psus că femeia aflată în stare gravă în urma unei transfuzii greşite de sânge făcută la acest spital a fost deja transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Femeia avea grupa de sânge O şi a primit la transfuzie sânge din grupa AB. În prezent, la Spitalul CF 2 se derulează o anchetă a Inspecţiei Sanitare, a precizat purtătorul de cuvânt.

Etichete: cf 2 bucuresti, spitalul cf 2, transfuzie de sange, transfuzie de sange gresita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE