Femeie lovită de tramvai în BucureştiO femeie de 48 de ani din Bucureşti nu s-a asigurat când a traversat şi s-a lovit cu capul de unul dintre vagoane. Tramvaiul pusese deja frână, pentru a evita o maşină, iar femeia a suferit mai multe răni la cap şi a fost transportată la spital.

Femeie lovita de tramvai in Bucuresti
Femeie lovită de tramvai în Bucureşti

Accidentul a avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală. Potrivit martorilor, femeia a traversat în grabă prin faţa tranvaiului, s-a speriat de o maşină, a făcut câţiva paşi înapoi şi s-a lovit de tramvai.

"Mi-a traversat prin faţă şi venea unu să întoarcă aici. Probabil s-a speriat de ăla şi a venit direct aici în vagon, în lateral. Am claxonat, am frânat", a declarat vatmanul, citat de romaniatv.net.

Potrivit România TV, în urma impactului, femeia a fost rănită la cap şi transportată la spital.

"Pacienta este constientă, cooperantă, prezintă unele plăci traumatice, minore, starea ei este stabilă", a declarat Robert Niculescu, medic SMURD.

"Evenimentul rutier s-a produs pe Şoseaua Pantelimon. O femeie a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost surprinsă şi lovită de către un tramvai ce se deplasa dinspre Delfinului către Morarilor", a spus Andrei Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Bucureşti.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: accident tramvai, Pantelimon, RATB, Sectorul 2, vatman RATB

0/1 COMENTARII
Ghita
26 Oct 16:11
+0
VOTURI
-0
De ce sa fie cercetat penal vatmanul daca femeia a traversat prin loc nepermis?
Femeia ar trebui sa plateasca daune RATB pentru intreruperea activitatii. Si eventual, poate s-or invata si altii sa traverseze peunde trebuie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h