Femeie moartă în Bucureşti după ce a picat de pe refugiul de tramvai în faţa unei maşiniIncident cumplit aseară pe Calea Grviţei din Capitală. O femeie de 66 de ani care aştepta tramvaiul în refugiu a căzut după ce i s-a făcut rău, apoi a fost lovită în plin de o şoferiţă.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în Bucureşti

Femeia a murit în urma impactului, informează România TV. Medicii de pe ambulanţă, ajunşi la faţa locului, au încercat să o readucă la viaţă aproximativ o oră pe femeie, dar nu au mai putut face nimic.

Un echipaj al Institutului de medicină Legală a ridicat trupul neînsufleţit. Oamenii legii au întocmit dosar penal şoferiţei şi urmează să stabilească cu exactitate cine se face vinovat de moartea femeii.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident Calea grivitei, Bucureşti

0/2 COMENTARII
nnnx
23 oct 12:03
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Eugen
23 oct 10:31
+0
VOTURI
-0
Dacă aveau balustrade de protecție refugiile de tramvai de pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Chitilei al Căii Griviței nu se ajungea la tragedia asta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE