Femeie reținută în cazul celor doi bărbați care au evadat din arestul Poliției CapitaleiSoţia lui Marius Tulli Renato, unul din bărbaţii care a evadat duminică din arestul Secţiei 19 Poliţie din Capitală, a fost reţinută pentru înlesnirea evadării, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Femeie retinuta in cazul celor doi barbati care au evadat din arestul Politiei Capitalei
Femeie reținută în cazul celor doi bărbați care au evadat din arestul Poliției Capitalei

Soţia lui Marius Tulli Renato a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţişti fiind acuzată de înlesnirea evadării.

Ea împreună cu alte nouă persoane, membrii din familia lui Marius Tulli Renato, au fost audiaţi vineri de poliţişti, iar trei dintre ei au fost aduşi cu mandat.

Potrivit unui comunicat, vineri au avut loc 12 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu la care au participat peste 100 de poliţişti, scrie Mediafax. 

Marius Tulli Renato şi Costel Grosu au evadat duminică din arestul Secţiei 19 Poliţie. Cei doi bărbaţi erau încarceraţi în baza mandatelor de arestare preventivă într-un dosar privind infracţiunea de furt calificat şi infracţiuni informatice.

Tullial a fost prins joi de anchetatori în Bucureşti iar Costel Grosu a fost găsit, luni, tot pe raza municipiului Bucureşti, transmitea atunci Poliţia Capitalei.

Etichete: arest, evadati, Poliţia Capitalei, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE