Femeie străpunsă de o SĂGEATĂ în timp ce se afla la o terasă, în CernicaUn bărbat de 34 de ani este cercetat de Poliţia Ilfov pentru vătămare corporală, după ce a nimerit, cu o săgeată pe care a tras-o cu arcul într-un parc de distracţii, o femeie care se afla la terasă, în comuna Cernica. Victima a fost operată de urgenţă la Spitalul Pantelimon din Capitală, potrivit unor surse medicale.

Operatie
Operaţie

Un bărbat a sunat, vineri după-amiază, la 112, anunţând că prietena lui a fost străpunsă de o săgeată, în timp ce se aflau la o terasă în comuna Cernica din judeţul Ilfov, scrie news.ro.

"S-a întâmplat ieri (vineri, n.r.) în jurul orei 15.30. S-a sunat pe 112, iar poliţiştii de la Pantelimon s-au dus acolo. A fost identificat un bărbat de 34 de ani, este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. Nu era la tir. Acolo este un poligon, un parc de distracţii să-i spunem, unde s-a tras cu arcul. Nu este vorba despre un poligon care să necesite autorizarea poliţiei. Bărbatul a ratat ţinta, iar săgeata a nimerit această femeie. S-a întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost audiat. El este cercetat în stare de libertate", a spus Claudia Burada.

Purtătorul de cuvânt al IJP Ilfov a precizat că Poliţia nu face nicio anchetă legată de administratorul parcului de distracţii. Potrivit unor surse medicale, femeia rănită a fost operată de urgenţă la Spitalul Pantelimon din Capitală, şi, deşi i-au fost afectate organele interne, starea ei este acum stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

"Nu au fost leziuni foarte grave, orice fel de altă traiectorie ar fi dus însă la leziuni de pleură, de rinichi. Cred că săgeata avea o jumătate de metru, era de fibră de sticlă şi avea vârf de plumb înfiletat. Forţa săgeţii a fost foarte mare, pentru că vârful bont a reuşit să penetreze corpul", a spus medicul de la Spitalul Sfântul Pantelimon, precizând că este prima dată în cariera sa când a întâlnit un astfel de caz.

Doctorul a mai spus că femeia este acum stabilă hemodinamic, fiind în afara oricărui pericol.

Etichete: accident, Cernica, femeie in stare grava, femeie strapunsa de o sageata, sageata

0/2 COMENTARII
Cris
03 Sep 17:09
+0
VOTURI
-0
Cred ca a inceput lumea sa vaneze de foame...
Dracula-n parc
03 Sep 12:46
+0
VOTURI
-0
Ia stati asa, dashteptilor da rromanica! Cum adica e ala care a tras cercetat penal, daca acolo era parc organizat pentru asa ceva? Voi sunteti sanatosi la cap? De ce nu-i cercetat ala care detine parcul si ala cu terasa, pentru ca nu si-au luat masuri de protejare a clientilor (plase, etc). Doamne, in ce kkt de tara traim!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE