Femeie tâlhărită de doi minori chiar pe trecerea de pietoniPoliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.

Femeie talharita de doi minori chiar pe trecerea de pietoni
Femeie tâlhărită de doi minori chiar pe trecerea de pietoni

Poliţiştii Secţiei 6 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 56 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Sectorul 2, o persoană necunoscută i-a smuls de la gât un lănţişor din aur.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că infracţiunea a fost comisă de doi minori care, ulterior săvârşirii faptei, au amanetat bunul sustras, cu ajutorul unei femei, în vârstă de 36 de ani, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Totodată, în urma documentării activităţii ilicite a minorilor, au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi pachete de cafea, pe care unul dintre aceştia le-a sustras la data de 7 mai a.c., dintr-o societate comercială.

Prejudiciul, estimat la 1.500 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi tăinuire, cu cei doi minori în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Etichete: amanet, femeie, lantisor, minori, talharie, trecere pietoni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE