Femeie TÂLHĂRITĂ de un adolescent de 15 ani în curtea unei biserici din centrul CapitaleiUn adolescent de 15 ani a pus poliţia pe jar după ce tâlhărit o femeie în cursul dimineţii de marţi. Victima se afla în curtea unei biserici din centrul Capitalei atunci când hoţul i-a furat geanta. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Femeie talharita in Centrul Vechi
Femeie tâlhărită în Centrul Vechi

Hoțul a fost prins în cele din urmă. Norocul femeii a fost că imediat după ce a fost tâlhărită, a început să țipe, iar strigătele de disperare i-au fost auzite de un echipaj de poliție care patrula în zonă, scrie b1.

Victima le-a povestit agenților că se afla în curtea unei biserici din Centrul Istoric în clipa în care un tânăr s-a apropiat de ea, a bruscat-o, i-a smuls geanta, iar apoi a fugit. La rândul lor, oamenii legii au alertat, de data aceasta, un echipaj de la Poliția Rutieră cu ajutorul cărora au reușit să-l captureze până la urmă pe tâlhar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum polițiștii pleacă în urmărire, îl depistează pe tânăr, iar în cele din urmă îl imobilizează. Capturarea a avut loc chiar în centrul Capitalei, în zona Calea Victoriei. Băiatul are 15 ani, este din București și a fost condus la secția de Poliție Locală din Centrul Istoric.Ulterior, oamenii legii l-au predat autorităţilor pentru continuarea cercetărilor.

Etichete: centru vechi, femeie talharita, furt bucuresti, furt centrul vechi, hot minor, hot minor bucuresti, talharie centru vechi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE