Femeie violată și tâlhărită de un tânăr pe care îl cunoscuse într-un mijloc de transport în comunO femeie de 44 de ani a fost violată și tâlhărită de un tânăr pe care abia îl cunoscuse într-un mijloc de transport în comun din Capitală. Victima susține că bărbatul i-a oferit spre consum o băutură, după care nu işi mai aminteşte nimic. Agresorul a fost identificat și reținut de polițiști.

Femeie violata si talharita de un tanar pe care il cunoscuse intr-un mijloc de transport in comun
Femeie violată și tâlhărită de un tânăr pe care îl cunoscuse într-un mijloc de transport în comun

Luni, 8 februarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, asupra unei femei, în vârstă de 44 de ani.

La data de 6 februarie, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din sectorul 1 se afla o femeie care solicita ajutor.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat femeia, care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Aceasta a declarat faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a cunoscut un bărbat, care i-a oferit spre consum o băutură, după care nu işi mai aminteşte nimic.

Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată şi-a amintit faptul că avea asupra sa un rucsac în care avea mai multe bunuri, precum şi un telefon mobil, existând, de asemenea, suspiciunea rezonabilă că aceasta a fost şi victima unei infracţiuni de viol.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, totodată la locuinţa acestuia fiind găsite mai multe bunuri reclamate ca sustrase de către partea vătămată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

 

Etichete: Poliţia Capitalei, talharie, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h