Ferentari Jazz Fest debutează vineri, 11 noiembrie, în Piaţa FerentariPrima ediție a Ferentari Jazz Fest, un nou eveniment cultural în spațiul bucureștean, ce își propune să asigure diversificarea și creșterea atractivității și accesibilității ofertei culturale, va avea loc în perioada 11-12 noiembrie și va avea drept spațiu gazdă Piața Ferentari.

Ferentari Jazz Fest debuteaza vineri, 11 noiembrie, in Piata Ferentari
Ferentari Jazz Fest debutează vineri, 11 noiembrie, în Piaţa Ferentari

Vineri, 11 noiembrie va avea loc lansarea unui nou eveniment cultural în spațiul bucureștean. Ferentari Jazz Fest este un proiect ambițios ce și-a propus, încă de la prima sa ediție, să asigure diversificarea și creșterea atractivității și accesibilității ofertei culturale.

Conceptul festivalului este acela de a aduce evenimentele de marcă în proximitate, în chiar inima cartierelor Bucureștiului ocolite până acum de asemenea prezențe. Un alt deziderat important al proiectului îl constituie sprijinirea tinerilor artiști, elevi și studenţi la școli de profil, prin implicarea lor în festival, premierea și promovarea intensivă a celor mai valoroși muzicieni.

Prima ediţie a evenimentului se va desfășura în perioada 11-12 noiembrie și va avea drept spațiu gazdă Piața Ferentari. La evenimentele artistice ce vor compune programul celor două zile accesul va fi liber.

Pe toată durata festivalului va fi organizată o tombolă, în parteneriat cu mai multe instituții culturale bucureștene. La aceasta vor putea participa toți cei prezenți la festival, iar câștigurile vor consta în: bilete la teatru, cărți, cd-uri etc.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului București prin ARCUB, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 și Asociația Culturală Spectaculis.

Etichete: Ferentari Jazz Fest, festival bucuresti, jazz, jazz bucuresti, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE