FERMA VEDETELOR - reality show cu vedete la PRO TV. Când va începeFERMA VEDETELOR, PRO TV. PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă producție – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în fața telespectatorilor fața nevăzută a 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor inedite de zi cu zi.

FERMA VEDETELOR - reality show cu vedete la PRO TV. Cand va incepe
FERMA VEDETELOR - reality show cu vedete la PRO TV. Când va începe
Foto: www.protv.ro

FERMA VEDETELOR, PRO TV. Noua producție va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern, scrie click.ro.

Formatul original – The Farm, este deținut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producție din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internațional precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother.

Formatul The Farm a fost produs cu succes în peste 50 de țări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, înregistrând un succes răsunător datorită formatului inedit.

FERMA VEDETELOR, PRO TV. Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul.

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt și o importantă sursă de hrană. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenți.

FERMA VEDETELOR, PRO TV. Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Etichete: FERMA VEDETELOR, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE