FEST(in) pe Bulevard va începe sâmbătă, cu spectacole de teatru şi dans şi un eveniment stradalCea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti, va începe sâmbătă, la ora 18.30, la Sala Horia Lovinescu a instituţiei teatrale, cu un spectacol de dans, care va fi precedat de la ora 16.30 de un eveniment stradal şi va fi urmat de două spectacole de teatru. Ambasadorul acestei ediţii a evenimentului este Andreea Marin.

Fest(in) pe Bulevard 2017
Fest(in) pe Bulevard 2017

Tema principală a acestei ediţii a festivalului, care va continua până pe 18 octombrie, este "Criza pubertăţii, criza adolescenţei", informează Teatrul Nottara.

Înainte de deschiderea oficială a Festivalului, în prezenţa Ambasadorului său, Andreea Marin şi a directorului Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş, publicul va asista la un eveniment stradal, care începe la 16.30, în faţa teatrului. Reprezentanţii instituţiei teatrale nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest eveniment, dorind să surprindă publicul.

În prima seară de FEST(in) pe Bulevard, Teatrul Nottara va găzdui un spectacol de dans, teatru şi muzică, susţinut de Tünde Cári-Baczó alături de trupa sa de dansatori, de la ora 18.30, la Sala Horia Lovinescu, urmat de primul spectacol de teatru din festival, "My Darling Missis Kronky" de John Patrick, o producţie a Teatrului de Revistă "Ginta latină" din Republica Moldova, în regia lui Mihai Ţărna. Al doilea spectacol al serii va fi - de la ora 21.00, la Sala George Constantin - "Eterna Musica", o producţie a Asociaţiei Europene Franţa-România 1989, "Mnemosyne", în regia şi coregrafia Mălinei Andrei.

Această ediţie a festivalului va cuprinde reprezentaţii din opt ţări, 14 discuţii cu publicul după spectacole, două evenimente stradale, cinci spectacole-lectură, patru colocvii, patru lansări de carte de teatru, două expoziţii foto, în şapte spaţii diferite: Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, Teatrul ACT, Institutul Maghiar Balassi şi Librăria Cărtureşti-Verona.

Una dintre secţiunile principale ale Festivalului va fi "Bulevardul comediei", care se alătură secţiunii "Text sau pretext" - concepută să familiarizeze publicul cu posibilităţile infinite ale teatrului şi cu marea sa diversitate de abordări artistice. În această secţiune rsunt programate mai multe dublete, respectiv câte două montări diferite care pleacă de la acelaşi text.

Teatrul Nottara va prezenta publicului de festival şi ultimele sale premiere, precum şi reprezentaţii din secţiunea "Invitaţi speciali".

Spectacolele pentru această ediţie au fost selectate de Raluca Rădulescu, Narcisa Mocanu şi Marinela Ţepuş, care au vizionat zeci de reprezentaţii şi zeci de DVD-uri.

Etichete: Bucureşti, festin pe bulevard, festivalul international de teatru, teatru bucuresti

0/2 COMENTARII
Creatorul Martor
08 Oct 17:24
+0
VOTURI
-0
informatie despre: gigi becali il blesteama pe iisus cristos pentru anii de parnai in care a stat. s-a inteles cu
satana ca sa iasa din parnai si cu satana a ramas in gandire si in simtire. gigi becali ii prosteste pe altii ca
ba ca e george, ba ca e gheorghe, acelasi drac, da-l dracu. gigi becali e adeptul altor religii nu mai este fidel
crestinismului. e un escroc. la puscarie sa se duca gigi becali iarasi.

sa trimiteti mai departe mesaju. cine imi va modifica, sterge ceva din cele scrise sa fie exterminat. doar la nume si
prenume in formular la completare trebuie pus alt nume si prenume, restu copy paste.
nnnx
06 Oct 20:48
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE