Festival de muzică alternativă în BUCUREŞTI, între 20 și 22 mai, la Gara BăneasaARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București organizează, în perioada 20 - 22 mai, la Gara Băneasa, cea de a doua ediție a festivalului de muzică alternativă "Sound & Vision".

Festival de muzica alternativa in Gara Baneasa
Festival de muzică alternativă în Gara Băneasa

"Sound & Vision Festival 2016 propune trei zile de experimente acustice și vizuale, un line-up eclectic care aduce pe scenă band-uri românești consacrate, ale căror piese sunt apreciate pe scena internațională, cât și newcomeri pregătiți să administreze o doză de sound românesc neconvențional, în timp ce DJ set-urile și vizualurile 3D ale celor de la Mindscape Visual Studio vor stimula percepțiile celor prezenți și vor întreține acest melanj senzorial 100% românesc", se precizează pe site-ul ARCUB.

"Sound & Vision" debutează pe 20 mai, cu un mix eclectic de artiști și o varietate de sunete și experiențe. Ziua de 21 mai este dedicată rock-ului alternativ românesc. Printre artiștii care vor electriza atmosfera se vor afla cei de la Alternosfera alături de Grimus. Ultima zi a festivalului, 22 mai, va fi dedicată underground-ului românesc, curentului veridic și nealterat de hip-hop românesc. Alături de DJ Vlad Dobrescu și nume consacrate — Șuie Paparude și Argatu—, festivalul aduce pe scenă "tinere talente promițătoare".

Etichete: Băneasa, festival de muzica, Festival de muzică alternativă, Gara Băneasa, muzica alternativa, rock alternativ, underground alternativ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h